Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

DFI betrouwbaar ??

6 antwoorden
  • Beste mensen, Na vele dingen gelezen en adviezen van jullie heb ik een DFI Lanparty UT nforce4 sli besteld. Dit heb ik gedaan voor het overclocken en de vele adviezen van jullie. Echter kom ik nu deze berichten tegen bij tweakers.net [url]http://www.tweakers.net/nieuws/36070[/url] :roll: en deze pol [url]http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/22732630#22732630[/url] :-? Uit de poll blijkt dat er 32% de bord al naar de heilige electro hemel hebben gestuurd. Is DFI echt wel het japanse bord voor extreem overklocken of kan ik beter toch voor een Chaintech MSI gaan
  • DFI plankjes zijn over het algemeen idd hele goede oc borden, tenminste dat heb ik gehoord over die met een nForce2 voor AthlonXP.
  • Ja hoor, DFI is echt een goed overclockboard. Ik heb er zelf ook een (DFI Lanparty NF3 250gb) echt hij klokt echt zeer goed over. 8)
  • [quote:605f4b83e1="Russia_Online"]Uit de poll blijkt dat er 32% de bord al naar de heilige electro hemel hebben gestuurd. [/quote:605f4b83e1]Van de 8 mensen met een dood DFI bordje, zeggen er 24 hoe snel het bordje overleden is. Lekker betrouwbare poll dus. 8) Enne, het lijkt me ook logisch dat er relatief meer DFI-bordjes sneuvelen, aangezien vrijwel alleen die-hard 'OC-ers deze bordjes nemen.
  • Dan blijf ik geloven in DFI, nooit zo'n dingetje gehad namelijk. Oke tnx ik zie het wel wat dit bordtje geeft :lol:
  • En vooral de overclockers die hun frustratie kwijtmoeten willen graag stemmen, de goede hebben daar minder behoefte aan. Zo staat de krant ook vol met bijna alleen slechte dingen; gelukkig maar.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.