Vraag & Antwoord

6 antwoorden
  • ik ben nu bezig met het klokken van mn p4 2.4 ghz. hij zit nu op 3.3 en prime begint na 1 minuut fouten te geven. nu hoorde ik dat je dan je voltage van je cpu iets hoger moet zetten. hij staat nu op 1.76 V @ 3.3ghz en prime blijft fouten geven. tot hoe hoog kan ik mn cpu voltage zetten en mn core van mn cpu???
  • Als mijn Intel oc kennis me niet in de steek laat is dat al een redelijk hoge vcore en zou ik niet hoger meer gaan...
  • Idd 1.75 is al erg hoog je kan nog proberen de vdimm (voltage van je geheugen) hoger te zetten 1.85 bv misschien dat dat helpt. Wordt je cpu trouwens niet te warm?
  • Ik zou de VDimm proberen te verhogen...
  • Maar let wel op je temps. ([url=http://www.casemods.net/Downloads/MBM5370.EXE]MBM daar kan je je temps mee uitlezen[/url]) Op een gegeven moment kan je natuurlijk niet meer verder en 3.3ghz is al aardig goed. Probeer dan in de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=134777] Pifast Challenge[/url] te komen :wink: Veel succes met overclocken. :wink:
  • Intel wil nogal eens HEEL erg gevoellig zijn voor te hoge voltages, zowiezo zou ik NIET boven de 1,7 v gaan. Zoek maar eens op SNDS [url=http://www.google.nl/search?hl=nl&q=Sudden+Northwood+Death+Syndrome&lr=]Sudden Northwood Death Syndrome[/url] Weet niet of dit van toeppasing is op jou cpu maar je kan het maar beter weten :) Een onstabiele overclock kan ook liggen aan: -onstabiele voeding -pci/agp locks die niet aanwezig zijn/niet werken -warmte op een onderdeel (chipset/cpu) etc

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.