Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Freelancers gezocht

45 antwoorden
 • Zijn er leeftijds eisen en/of opleidingseisen? Misschien handig om even te vermelden?
 • Al iemand gevonden? Had je overgens een e-mail gestuurd..
 • Jah, ik heb ook al een mail gestuurd, nog geen antwoord...?
 • Kennelijk zoveel belangstelling dat ie er dagwerk aan heeft :lol: .
 • dat kan ook :) He nu zitten we hier ook nog een offtopic zootje van te maken... :wink:
 • Heren, wacht geduldig af op reactie van de Redactie, dit topic vol posten heeft geen zin, off-topic gaan schiet nog minder op.
 • Ik heb Jeroen een berichtje gestuurd dat-ie replies heeft gekregen. Verder (maar ik spreek natuurlijk niet voor de redactie) denk ik dat de voornaamste eis zal zijn dat je de benodigde kennis en vaardigheid in huis hebt - via opleiding of door ervaring is minder belangrijk. Tot slot vermoed ik dat als je nog geen 16 bent je in elk geval geen kans maakt. Nogmaals, het bovenstaande is volledig onder voorbehoud, maar het beantwoordt hopelijk een paar vragen totdat Jeroen weer komt kijken. :)
 • Ok, hier ben ik dan. Er druppelen nog steeds aanmeldingen binnen, waarvoor dank! Leeftijds- en opleidingseisen zijn er niet. Je moet fatsoenlijk kunnen schrijven en objectieve vergelijkende testen kunnen doen. Dan rolt er vanzelf een bepaalde 'volwassenheid' en algemeen ontwikkelingsniveau uit. Uit de aanmeldingen kies ik er een of twee uit en die nodig ik uit op de redactie. Daar kan dan een proefopdracht uit voortvloeien en als die fatsoenlijk wordt uitgevoerd wordt deze geplaatst en mag je jezelf freelancer van Computer!Totaal noemen. Om eventuele cowboy's te weren wil ik wel even duidelijk maken dat productaanvragen en artikelvoorstellen altijd via mij lopen. Dat weten de leveranciers ook en pas na een tijdje kan een freelancer zelfstandig producten aanvragen. Producten gaan altijd na test retour leverancier. Mijn mailbox staat open.. :D
 • Persoonlijk denk ik dat een heleboel mensen hierop reageren met het vooruitzicht op nieuwe hardware, maar dit is mijn mening. Het schrijven voor een blad, forum of iets dergelijks heeft mij altijd geinteresseerd en ik vind het nog steeds leuk om te doen. (Heb een paar reviews geschreven voor sites, niets groots, wel leuk) Ik weet alleen van mijzelf dat, al zou ik kans maken op het schrijven van artikelen, ik er de tijd toch niet voor heb. Vind het wel een leuk idee dat er op het forum wordt gezocht naar eventuele freelancers. :)
 • Krijgt iedereen een reactie?
 • Eerlijk gezegd denk ik niet dat Jeroen dit topic goed in de gaten houdt - het is de bedoeling dat mensen per mail reageren. Als je specifieke vragen hebt kun je die het beste in het mailtje vermelden. @ CV: Het heeft ook wel iets om voor 't eerst met je naam in het blad te staan. ;) Wat sommige mensen betreft heb je vast gelijk, maar er is natuurlijk ook een selectie en eventueel sollicitatiegesprek.
 • Zeker heeft het iets om met je naam in een blad te staan, helemaal in een blad als Computer! Totaal, wat toch veel gelezen wordt. Ik heb er ook vertrouwen in dat de juiste mensen gevonden worden, bij een sollicitatiegesprek al helemaal, dan komt de aap snel uit de mouw :wink: Ik ben allleen van mening, deze deel ik dus met egslim, dat er vaak mensen op af komen die denken aan de hardware die ze kunnen testen, en niet denken aan al het werk dat erbij komt kijken. Michiel (Red Dragon) heeft het bijvoorbeeld ook erg druk met het testen van alle hardware die hij krijgt, het is niet alleen spelen. :roll: Hier staat natuurlijk tegenover dat je de nieuwste hardware mag testen, mocht je een goede freelancer zijn, wat ook erg leuk is natuurlijk. Ik heb er gewoon de tijd niet voor, anders had ik al een mailtje gestuurd, of ik verder de kennis in huis heb weet ik niet, maar daar zouden we snel genoeg achter zijn :wink:
 • [hint]Mja, maar eigenlijk was het doel van mijn reactie hier een lange OT discussie te voorkomen.[/hint] ;)
 • C!T haalt al een tijdje schrijvers van dit Forum af volgens mij ;)
 • Zijn er nou freelancers aangenomen of zoeken jullie nog steeds? Dit topic is wat onduidelijk wat dat betreft.
 • Hij staat hier nog zo mooi bovenin hebben jullie al iemand gevonden???
 • inderdaad lekker veel duidelijke info......
 • Heb dit nog nut? op ze goed Rotterdams. M.a.w.: is de vacature nog open?
 • Ik denk dat je Jeroen beter kan mailen als je interesse hebt, ik denk niet dat hij dit topic nog volgt.
 • Beste overklokkers en casemodders, Voor Computer!Totaal ben ik op zoek naar freelancers die kunnen schrijven over koeling, casemodding en stille pc's. Het gaat dan om objectieve vergelijkende testen en praktische verhalen (stappenplannen, workshops). Lijkt het je wat, heb je ervaring met verschillende merken/producten en kun je behoorlijk schrijven, neem dan contact met me op via email: jeroen.de.jager@computertotaal.nl. Vind je jezelf minder geschikt maar weet je iemand anders, laat het me dan ook weten. :D Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.