Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Krijg geen beeld..

None
25 antwoorden
  • Ik heb laatst een AMD Athlon 64 3500+ Winchester gekocht, en een Gigabyte K8NS-Ultra. Heb het vandaag in mijn kast gezet, en toen ik hem aanzette, kreg ik tot mijn verbazing geen beeld..

    Ik heb mijn videokaart eruit gehaald (Leadtek GeForce 6800LE) en in een ander systeem gezet, daar gaf hij gewoon beeld. Toen heb ik de VGA die in dat systeem zat ( ATI Radeon 9000) In mijn kast gezet, en die gaf ook al geen beeld.

    Zover ik kan ontdekken zijn er geen jumpers op het mobo, alleen voor clear CMOS. Ik heb ook nog geprobeerd om zo kaal mogelijk op te starten, zonder succes.

    Wat moet ik nog proberen?
    Of kan ik beter gelijk het moederbord terugsturen?
  • heb je echt alle stekkers op het mobo aangesloten? Dus ook de voeding voor de proc en de grote 20 of 24 pins stekker. En gaan je koelers draaien. dan weet je zeker dat je moederbord stroom krijgt.
  • jah, alles draait wel, ook de fan van de videokaart, maar krijg gewoon simpelweg geen beeld.. VGA connector kapot?
  • das nogal onlogisch alsie het in een andere pc wel doet
  • Wat is er precies onlogisch? Ik ga nog even de monitor testen nu, ook al weet ik zeker dat die het ook gewoon doet, omdat ik vanmorgen nog met dit systeem een film heb gekeken..

    edit: Monitor is ook gewoon OK…
  • dat je videoconnector kapot is terwijl je kaart het in een andere computer het wel doet. ik verdenk je mobo
  • Dat bedoel ik ook.. de connector in mijn moedrbord, die bedoelde ik..:)

    Ik heb azerty al een mail gestuurd, nu maar wachten wat ze zeggen.. kan ik weer gvd op mijn kosten dat moederbord naar ze toe sturen.. damn..
  • ja, ken je niet iemand in de buurt waar je een s939 mobo van kunt lenen? Dat is wel een hele operatie, dat weet ik, maar als je daar weer de verzendkosten mee kunt uitsparen…je hebt dan zekerheid.
  • nee.. eerlijk gezegd ken ik niemand met een s939 mobo.. Ik krijg de pc nu niet eens maar aan.. :cry:
  • tsjah, dan zit er niets anders op denk ik dan het mobo terug naar Gigabyte te sturen…
  • of azerty voor vervanging
  • Alle voedingkabeltjes erin?
    Andere voeding geprobeert?
    Geeft je mainboard geen kik?
    Geen boot beep?
    Trek het geheugen er eens uit… beept ie dan wel? (errorbeep)
    Er zit trouwens zo'n rescue bios dinges op toch?
    Kijk eens in de manual hoe die werkt. Misschien bied dat een oplossing?

    Bij een maat van me heb ik hetzelfde mainboard + 6800LE + 3200+ winchester wel gewoon aan de praat, dus aan de config zelf hoeft het niet aan te liggen.

    Kan een DOA zijn..
  • wacht eens, wat voor geheugen is het, niet elk geheugen werkt goed samen met een A64 toch?
  • GeIL 2 x 512 Mb Dual Channel, dat gaat echt wel hoor :lol:
  • oow shit, niet gezien :oops:
  • mjah.. ik heb het opgegeven.. ik heb alles geprobeerd wat er bij mij opkwam, ik ga nu bij azerty een RMA aanvragen..
  • Nu heb ik contact gehad met azerty via de mail, en hun zeggen mij dat ik een converter van 20 naar 24 pins nodig, maar ik zie het nut hier neit van in, aangezien mijn voeding 20 pins is, en mijn mobo ook..

    Is deze reactie ondoorgrond, of zit hier iets achter??

    Dit is wat zij mij precies zeiden:

    [i:27a660822f]Uw systeem geeft hoogst waarschijnlijk geen beeld omdat het moederbord
    niet genoeg stroom heeft om de videokaart van stroom te voorzien, dit is
    op te lossen door een converter te plaatsen op het moederbord.
    Wij hebben de genoemde converter in ons assortiment onder artikelnummer
    2163.



    En dit is een plaatje ervan:
    http://www.azerty.nl/files/2077.gif

    Zou me 8,50 kosten..[/i:27a660822f]
  • Dikke onzin volgens mij:

    Dit mainboard heb je he?
    http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm#

    Zit gewoon een 20pins atx stekker op.

    Watvoor voeding heb je trouwens?
  • Ik dacht ook al dat dat nergens op sloeg.. Dat moederbord is gewoon naar zijn grootje..

    Ik heb een Nexus NX-3500 (350 Watt.)
  • dat moet toch genoeg zijn?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.