Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Wil iemand de FAQ overnemen?

Anoniem
Comp-Freak
22 antwoorden
 • Zoals jullie ondertussen gemerkt hebben wordt de FAQ niet vaak - en dat is een understatement :oops: - geupdate. Oorzaak is dat de combinatie studie, hardwarejournalistiek en zelfs een sociaal leven weinig ruimte overlaat binnen een 24 urige dag. Maar voor het forum is dat natuurlijk geen goede zaak.

  Is een van jullie bereid de zorg voor de FAQ over te nemen? We hebben dan iemand nodig die zowel kennis van zaken heeft als bereid is tijd erin te steken.

  Als we iemand (of een groepje) hebben gevonden kunnen jullie een nieuwe topic aanmaken, waar ik dan een Mededeling van maak en de inhoud van de huidige FAQ heen kopiëer. Vergeet niet twee replies te plaatsen voor de appendices. ;)
  Als het om een groepje gaat kunnen jullie een gemeenschappelijke account maken en daarmee hetzelfde doen.
 • Ik wil dat wel doen. Moet lukken qua tijd. Kennis heb ik ook wel wat in huis :wink:
 • Ik wil hier wel aan mee werken, maar alleen in een groepje, alleen heb ik er denk ik niet genoeg tijd voor, in een groepje heb ik er genoeg tijd voor.
 • Ik wil mijn diensten ook wel aanbieden :wink: .
 • ik ben nieuw hier, en weet ook nog niet heel veel van computers, ik heb wel zelf een computer samengesteld en in elkaar gezet, en ik ben bezig mijn kennis uit te breiden, daarom zit ik ook op dit forum. Ik wil mij wel bijvoorbeeld op een klein onderwerpje richten om te helpen de FAQ te onderhouden. Zeg het maar, ook de andere forummers of ik deskundig genoeg ben hiervoor…
 • Wauw, wat een reacties!

  Comp-Freak, wat mij betreft heb je de baan. ;)
  Er zijn wel meer mensen geschikt, maar jij was de eerste en ik zie geen reden om je niet te kiezen.

  (Snel geplaatst om nog meer reacties te voorkomen :P )
  Maak maar een topic aan, dan zet ik de huidige FAQ er neer.
  Als je wilt kan ik je ook nog wat plaatjes van verschillende CPU's mailen, dan kun je ze zelf online zetten.
  Pm me maar als je verder nog wensen hebt. ;)
 • [quote:388ddd7903="egslim"]Wauw, wat een reacties!

  Comp-Freak, wat mij betreft heb je de baan. ;)
  Er zijn wel meer mensen geschikt, maar jij was de eerste en ik zie geen reden om je niet te kiezen.[/quote:388ddd7903]Ik vind het ok, tenzij je iemand liever hebt dan mij, vind ik het ook goed.

  [Edit] Populair baantje :lol:
 • Als je hulp nodig hebt roep je maar :wink:
 • En wat schuift het als mental coach ? :lol:
 • [quote:7662ea8537]Ik vind het ok, tenzij je iemand liever hebt dan mij, vind ik het ook goed.[/quote:7662ea8537]
  Ik was eerst van plan een paar geschikte mensen te pm'en, maar omdat het bijhouden van de FAQ een verantwoordelijkheid is leek het me beter als mensen zelf naar voren zouden komen.
  Maar ik denk dat van alle regelmatige bezoekers op dit forum jij een van de meest geschikte bent om dit te doen. Dus ik wens je veel succes!

  Mocht je het over een tijdje toch zat beginnen te worden, laat me dat dan even weten. Dan zoeken we iemand anders.
 • Ik sluit mij aan bij Egslim, ik denk dat Comp-Freak een prima persoon is om deze job uit te voeren!! suc6 :)
 • [quote:3da34fed63="Red Dragon"]Ik sluit mij aan bij Egslim, ik denk dat Comp-Freak een prima persoon is om deze job uit te voeren!! suc6 :)[/quote:3da34fed63]Dankjewel voor de steun :wink:
 • Ik dacht er even over, maar bedacht me dat ik een beetje hetzelfde zit als Egslim, die tijd he ;) Maar ik wil zeker mijn hulp aanbieden, dus als je wil dat ik ergens mee help, pm/mail even :)
 • Pcies als je ergens mee zit, vraag gewoon @ PM of MSN
  Dan kan ik je wel helpen als ik tijd en de kennis heb :)

  Maar succes, we zien wel wat het word 8)
 • Mss is het ook handig om overleg te voeren met Interficior over koeling vragen en de FAQ. Want nu staat er wat in de startpost van het koelingtopic en losse dingen in de FAQ.
 • Het is idd ook een beetje onhandig ingedeeld met faq, casemodtopic, koelingstopic ed.
 • Voor dit soort ideeën hebben we natuurlijk nog het "Suggesties voor de FAQ". :wink:
 • Ik bied me ook aan, maar dat is dus al te laat zie ik :wink:

  Overigens, wat is er tegen een aprart FAQ account? Comp-Freak weet mss veel maar ook niet alles, wat als er toch een (klein) groepje van gemaakt word met als 'leider' Comp-Freak? Ik denk dat er op dit forum nog wel een stel (bekende) mensen rondlopen die goed kunnen helpen (vind mezelf ook wel redelijk bekende op dit forum :wink: )
  Ik denk toch dat we iets meer kunne als een stuk of 5 mensen toegang krijgen tot het "FAQ' account, op die manier kunne sugesties ook sneller verwerkt worden en meer behandelt worden.
  Its just an idea :wink:

  EDIT:
  Ik bied me overigens wel aan voor een "AMD vs Intel" gedeelte of een [b:d7f83b9875]up-to-date[/b:d7f83b9875] "Welk CPU + Mobo + geheugen moet ik kopen?" stuk te maken
 • Ach daar gaat het niveau van de faq!! down the drain :P :lol:
 • [quote:05e33e1106="Safihre"]Ik bied me ook aan, maar dat is dus al te laat zie ik :wink:

  Overigens, wat is er tegen een aprart FAQ account? Comp-Freak weet mss veel maar ook niet alles, wat als er toch een (klein) groepje van gemaakt word met als 'leider' Comp-Freak? Ik denk dat er op dit forum nog wel een stel (bekende) mensen rondlopen die goed kunnen helpen (vind mezelf ook wel redelijk bekende op dit forum :wink: )
  Ik denk toch dat we iets meer kunne als een stuk of 5 mensen toegang krijgen tot het "FAQ' account, op die manier kunne sugesties ook sneller verwerkt worden en meer behandelt worden.
  Its just an idea :wink:

  EDIT:
  Ik bied me overigens wel aan voor een "AMD vs Intel" gedeelte of een [b:05e33e1106]up-to-date[/b:05e33e1106] "Welk CPU + Mobo + geheugen moet ik kopen?" stuk te maken[/quote:05e33e1106]Vanaf nu ben ik verantwoordelijk voor de faq en ik zal dan dus ook mensen om hulp vragen als ik dat nodig vind. Van het weekend heb ik tijd om de faq te gaan bewerken en daar moet nog eens goed over nagedacht worden. Heb je suggesties, dan kan je die posten in het daarvoor bestemde topic.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.