Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Mijn moederbord geeft geen beeld met mijn videokaart, wat nu

None
18 antwoorden
  • Ik heb een Gigabyte GAK8NS-ultra 939 gekocht, samen met een AMD Athlon 64 3500+.

    Nu ben ik vanmiddag alles in elkaar gaan zetten, en zet ik er ook mijn videokaart: Leadtek GeForce 6800 LE in. Ik zet pc aan, en ik krijg geen beeld. Zet ik er even later de videokaart van mijn zusje er in, een geForce uit de 5 serie, weet niet precies welke, krijg ik wel beeld! Waar kan dit an liggen?
  • Videokaart lijkt me.. :roll: Test je Leadtek eens in een andere pc.. :wink:
  • Heb je al een bios reset geprobeerd? Test anders de kaart ff in een andere pc.
  • Vanmorgen deed de videokaart het nog, en ik heb de bios al gereset.. Ik zal de kaart dadelijk in een andere computer testen, hoewel ik denk dat hij daarin wel gewoon zal werken.
  • Echt een hele stomme vraag maar, zit de voedingskabel erin ;)
  • Jah die zit er in..:p lol.

    Moet ik misschien iets van een bios update doen…? ook al gaat dat nogal moeilijk worden als ik geen diskettestation heb..
  • volgens mij lost een bios update niets op. Ik gok op de domme vraag van vandread. Had ik ook met een ATI9500, de eerste keer dat ik een vga had met een aparte voeding en er stond niets in de meegeleverde handleiding daarover.
  • En hoe heb je dat dan opgelost??
  • Probleem is opgelost, heb er nog een keer mijn videokaart in gestopt, en nu kreeg ik wel beeld.. Ik weet niet hoe het kan, misschien ben ik met mijn stomme kop toch wel vergeten om de VGA voeding te geven.. :D

    Bedankt voor de hulp, en vooral jij, Vandread
  • Als de kaart het "net" nog deed is het vaak iets van een kaart die niet goed zit, stekkertje dat niet goed zit oid, soms zit iets gewoon niet goed, ff prutsen aan kabeltjes/sloten etc en dan doet het het wel weer.
  • AAH nee!! Ik start de computer nog een keer op, en raad is!! Allemaal artifacts!! terwijl ik nergens aan ben gekomen in de kast!! :o :o Ik zie alleen maar een hoop streepjes en zo… :cry: In een andere computer getest, zelfde verhaal.. hier kan ik dus wel om janken!
  • Tijd voor garantie misschien?
  • Tijd om te hopen dat ik de bon nog terug vind!!
  • [quote:f3b92356e8="@ liq.."]En hoe heb je dat dan opgelost??[/quote:f3b92356e8]

    door de vga kaart vodeing te geven net als jij.

    Een nieuwe pas aangeschafte vga kaart en je bon al kwijt ? Kan toch niet ? Effe de kamer doorspitten en schoonmaken, heeft ook zijn voordelen.
    Balen :cry: he, maar enfin garantie, je krijgt een nieuwe. :wink:
  • Jah, ik hoop ook dat ik hem nog kan vinden, weet alleen niet waar ik moet beginnen in dit grote huis.. :P
  • boven…
    je gaat gewoon naar de winkel, zegt steek die kaart maar in een computer en test m. ze zien dat kaartje kapot is en geven je een nieuwe…
  • Ik zal toch wel een bon nodig hebben, anders weten ze toch niet dat ik die kaart bij hun heb gekocht?
  • heel soms werkt het ook nog wel es om een rekeningafschrift te laten zien, als je de bon niet vinden kunt, maar die kans is heel klein dat ze dat accepteren…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.