Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

vraag diagnose mobo

10 antwoorden
  • weet iemand een proggie om mobo vol te testen gaat om MSI K7T Turbo ver.3 cpu 1.5 ghz wat is er gebeurt! nl. de adapter van de gluidskrt is stuk gegaan (PCI) heeft ook sound onboard werkt ook nog steeds daardoor kwamen er steeds foutmeldingen in xp div. X ln geinstald , maar op een gegeven moment ging dat ook niet meer onder dos voor testen geheugen en schijven vga ed werkt ie wel win 98 en ME werken ook dus wil ik een proggie om tekijken waarom ie niet meer onder XP werkt
  • Zet er een andere geluidskaart in, testen met brak spul is zinloos!
  • al gedaan heeft waarschynlijk een overspanning via pci slot op mobo gehad maar ik wil weten wat er nu , of niet stuk is? heb ook al andere hdd in gedaan netwerkrt ect. ect. vandaar de vraag, bij msi heb ik niets kunnen vinden
  • Er zijn geen programma's om moederborden volledig door te lichten. Je zult toch zelf moeten gaan uitsluiten, bijvoorbeeld door eerst eens zo kaal mogelijk te werken. (zonder sound, netwerkkaart enz)
  • Even uit nieuwsgierigheid. Een adapter van een PCI geluidskaart? Ik heb nog nooit gehoord van een adapter voor een PCI geluidskaart. Waarvoor is dat dan?
  • Misschien gewoon een pci slot naar de knoppen? Koop voor +/- 30 Euro een nieuw socket A mobo.!
  • yeah right :S ff lekker 30 euri weggooien
  • [quote:ce2757daa6="supje"]yeah right :S ff lekker 30 euri weggooien[/quote:ce2757daa6]Ehm, als het moederbord niet meer goed functioneerd is dat echt geen geld weggooien, ik vraag me dan ook af waar je dat op beseerd. Punt is echter wel dat het helemaal niet duidelijk is wat er aan de hand is. De Topic Starter zal zelf dmv uitsluiten moeten kijken waar het probleem ligt.
  • ik bedoel hier alleen mee dat hij dat wel heel snel concudeerde maar goed, maakt ook niets uit..
  • heren bedankt voor meedenken ik dacht met velen weten misschien meer als een, er is altijd wel iemand die ergens een proggie voor heeft of weet waar je die vandaan kan halen ,in dit geval helaas maar dit zet je wel aan denken waarom is er eigenlijk geen proggie voor mobo's. je leest toch vaak genoeg dit soort onverklaarbare problemen, eerst mobo strippen en dan 1 voor 1 testen en uitsluiten. een proggie zou dus een welkome aanvulling zijn. immers er zijn zat proggie's waarvan ik denk dat de meeste alleen maar een gadget zijn dan functioneel, kijk voor hdd en memory vga enz zijn wel testen dus waarom voor de @$#%$ :evil: niet voor mobo's, of heeft niemand daar aangedacht misschien. dus wie in de gelegenheid tijd en middelen voor heeft, bvd dank er is dus geen proggie hiervoor, ps de kaart zelf heeft geen adapter maar de speakerset wel beetje verwarrend , maar ik dacht dat je dat wel zou begrijpen dan gebruik ik hem wel als test bord . :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.