Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuw Moederbord » Windows xp vraag

10 antwoorden
  • Geachte Forum lezers, Ik heb een vraag over een nieuw moederbord » windows xp cd. Ik heb een system kast van het merk Fujisu Siemens, daarbij zit een Recovery Cd bij. Nou is het de bedoeling om een andere moederbord aan te schaften. Omdat deze moederbord het begeven heeft. De nieuwe moederbord is van het merk Asus P4P800 SE. Mijn vraag is dan: De recovery cd die ik heb, kan ik die dan ook gebruiken bij het nieuwe moederbord van Asus ? Graag uw mededeling. Met groet. :roll:
  • neey dat gaat niet werken, die cd is puur voor die config.....
  • inderdaad, ik had hetzelfde probleem, ik wilde mijn recovery-cd op een computer met MSI-mobo gebruiken, en dan geeft hij aan dat de pc geen Fujitsu-Siemens computer is en dat je de cd moet uitwerpen.
  • :D Ik had net hetzelfde probleem alleen had ik een Medion pc. Ik heb hetzelfde moederbord als jou gekocht. Je zal vrees ik ergens een volledige xp versie moeten zien vast te krijgen.
  • [quote:5be9827c46] Ik had net hetzelfde probleem alleen had ik een Medion pc. Ik heb hetzelfde moederbord als jou gekocht. Je zal vrees ik ergens een volledige xp versie moeten zien vast te krijgen.[/quote:5be9827c46] De enige legale manier van komen aan windows XP is het pakket kopen...
  • [quote:07c070b966="Aljosja"][quote:07c070b966] Ik had net hetzelfde probleem alleen had ik een Medion pc. Ik heb hetzelfde moederbord als jou gekocht. Je zal vrees ik ergens een volledige xp versie moeten zien vast te krijgen.[/quote:07c070b966] De enige legale manier van komen aan windows XP is het pakket kopen...[/quote:07c070b966] wie zegt dat ik iets anders bedoelde 8) :P
  • ja sorry, t kwam anders over dan ik bedoelde :) .
  • Het is natuurlijk zonde om een nieuwe versie van XP te kopen terwijl er al één bij die computer zit. Je hebt toch een legaal serienummer. Probeer aan een backup versie te komen en te registreren met je legale serienummer.
  • [quote:098b5a0107="Aljosja"]ja sorry, t kwam anders over dan ik bedoelde :) .[/quote:098b5a0107] 8) no problem
  • Wat je kan proberen is om aan een kopie van XP te komen. Neem dan wel dezelfde als je hebt. Dus Home hebben, Home nemen. Je kan dan met het serienummer wat je nu hebt de install doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.