Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Fout tijdens BOOT

5 antwoorden
  • Hey, ik heb een ASUS A7V 333, BIOS 1008 Telkens stopt het booten nadat de IDE apparaten zijn herkent, heeft iemand een idee waar dat aan zou kunnen liggen, en zou het helpen om het CMOS geheugen leeg te maken (via jumper)? Het is geen OS probleem want door wordt niet aan toe gekomen, ik kan ik de BIOS komen maar niets dat ik daar verander helpt... Alvast bedankt, Drew
  • Hoor je piepjes?
  • koppel anders eens de ide apparaten los, en sluit ze één voor één aan, kijk of de computer dan wel doorstart en bij welk apparaat hij vastloopt.
  • Moet bekennen dat het de copmu van zus is en lang niet degelijks toegang toe heb. Er is ook een update, blijkbaar doet de compu het weer maar ontzettend langzaam...(uit tweede hand)?
  • als hij stopt na het detecteren van de ide schijven en hij het altijd heeft gedaan dan kan een cmos clear helpen. Het lijkt erop dat je escd block in de war is. Kijk of in het BIOS de optie RESET CONFIG DATA voorkomt, zet deze op enabled (hij zet het later zelf terug) en reboot. Deze reset je escd block.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.