Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Intern geheugen

4 antwoorden
  • Hallo, Ik ben van plan tweede hands intern geheugen aan te schaffen. Behalve het type enz, is er nog iets waar ik op moet letten. Het gaat me dan vooral om of het defect is. Hoe kan ik dat testen? Als m'n pc opstart met alleen het 2e hands aangeschafte interne geheugen is het dan goed? Alvast bedankt.
  • Wat je kan doen als je het geheugen hebt onvangen, is het te testen met [url=http://www.memtest86.com/#download0]memtest[/url]. Laat hem een avond draaien, en memtest mag geen enkele error geven. Als die een error vind, meteen terug er mee. Vind die geen error, dan mag je er vanuit gaan dat het geheugen goed is. Laat hem dan natuurlijk testen met alleen het tweede hands reepje. Wat is de prijs van het geheugen? Nieuw geheugen is al niet eens zo heel erg duur. Kijk anders is op de: [url=www.tweakers.net/pricewatch]pricewatch[/url] van tweakers. Is het een klein prijs verschil, denk dan nog is goed na of je het risico wilt lopen met 2e hands geheugen.
  • Je moet vooral letten op het type geheugen, dat je geen sdram koopt terwijl je ddr nodig hebt. En wanneer je ddr gebruikt kan je waarschijnlijk het beste gewoon pc3200 kopen, dit werkt met erug werkende kracht zelfs als pc2100...
  • Het type weet ik wel, pc133 sdram. Dat is nieuw vrij duur. Ik ben bekend met tweakers, maar daar betaal je toch al snel 50 euro voor 256 mb. Ik betaal nu 35 Euro voor 2 reepjes van 256 mb. Das redelijk toch? Martijn Hogendorf bedankt voor je tip, ik zal het memory eens flink testen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.