Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

AMD Cool&Quiet geinstalleerd: komt niet meer uit standby

22 antwoorden
  • Hallo, ik heb een week geleden op mijn ASUS K8V SE Deluxe met amd64 3000+ s 754 Cool&Quiet geinstalleerd, met goede temperatuurdalingen. Heel tevreden dus. Tot ik mijn pc in de standby stand zette, en na een uur weer verder wilde gaan met mijn activiteiten. Mij pc had alleen iets minder zin. Hij blijft gewoon hangen, geen schijfactivitiet, alleen de koelers gaan draaien. Het beeldscherrm blijft in de no-signal stand hangen. Weet iemand hier een oplossing voor?
  • PC al een keer uit gezet daarna?
  • haha al ongeveer 10-20x :-?
  • Heb je je processordriver geinstalleerd?
  • jah ik heb de driver geinstalleerd, en heb ook al de nieuwste gedownload en geinstalleerd, het probleem is niet opgelost.
  • Het werkt nog steeds niet :oops:
  • Windows wil dus niet meer opstarten? Ook niet in veilige modus? Lukt veilige modus wel, dan raad ik je aan om de processor driver te verwijderen en het engergie gebruik weer op normaal te zetten ipv minimaal. Werkt dat ook niet, maar beginnen de problemen bij het laden van windows, dan kan je misschien eens een herstelinstallatie proberen. Hierbij gaan geen bestanden en instellingen verloren. (herstelinstallatie doe je niet door direct al op "r" te drukken in de setup, maar eerst gewoon op enter dat je windows wilt installeren. Hij zal dan aangeven dat ie al een installatie heeft gevonden op die partitie en vragen of je die wilt herstellen.)
  • Neej ik ga geen herinstall doen. Mijn pc werkt wel, alleen als ik heb im standby zet, komt hij er later niet meer uit. Het scherm krijgt gwoon geen signaal. Opzich redelijk vervelend aangezien ik de standby regelmatig wil gebruiken.
  • Misschien dat er dan wat mis is met je ACPI ofzo. Je hebt hem atm niet meer op minimaal gebruik staan?
  • Jawel, anders werkt Cool'n Quiet niet.
  • Maar als je C 'n Q uit zet, werkt standby dan wel weer?
  • ow nog niet geprobeert, ik zal het strax even proberen.
  • Okeej het duurde even: Als ik energiebeheer weer op thuis/kantoor zet, komt hij...............ook niet uit standbye :oops: . En wat me ook opviel: als ik dan weer op enter druk, gaat hij alles opnieu scanne. De dvd-rom, brander enz, en het hdd-lampje blijft continu branden, terwijl er geen activiteit is. Als ik opstart, wil het nog wel eens even duren voordat hij de hdd vind. Soms 20-30 sec. Hij vind hem echter altijd. Als hij hem no niet gevonden heeft, brand ook het lampje continu, en is er geen schijfactiviteit. Mijn mobo is Asus K8V SE Deluxe
  • nou? :( :oops:
  • heb je de mogelijkheid om je hdd in een andere pc uit te testen? of een andere hdd in jou pc te doen? of kijke of er niet héél toevallig een breuk in de (ide) kabel zit? VGA/dvi kabel zit er goed in? vga kaart zelf zit er goed in? SUC7!
  • Dat laatste 2 zit wel goed, en de hdd kabel; heb ik al een andere geprobeert, helpt niet.
  • duss?? weet iemand nog wat?
  • neee? :cry: :cry:
  • staat ACPI suspend to RAM in de BIOS uitgeschakeld?
  • waar staat dat? kant niet vinden

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.