Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

lycan
8 antwoorden
  • :D Sinds ik m'n neo 2 bordje heb omgewisseld voor een DFI is m'n cpu temp plots van 32°c naar 45°c gegaan. Dit is idle. Ik denk dat m'n mobo verkeerde temps doorgeeft :roll: Want m'n koeler voelt gewoon lauw aan als m'n cpu temp volgens de bios 60 °c is. Is er geen andere manier om deze temps te meten? Sensoren die je apart kan bijvoegen? En zo ja, welke raden jullie aan?
  • In 1 van mijn vorige configuraties had ik een thermometer die voorzien was van sensortjes, deze sensortjes bevestig je mbv tape op bijvoorbeeld de hdd of cpu. Het display die in een 5.25" bay gemonteerd zit geeft je de temps door.

    Icute

    misschien dat het wat is….
  • foutje > misklik.
  • Koeler zit er goed op na mobo wissel ? Omdat je koeler lauw aanvoelt als de CPU 60 graden is.. dat kan nl. ook betekenen dat de CPU de warmte niet goed afgeeft aan de heatsink.
  • [quote:8681471428="NoepZor"]Koeler zit er goed op na mobo wissel ? Omdat je koeler lauw aanvoelt als de CPU 60 graden is.. dat kan nl. ook betekenen dat de CPU de warmte niet goed afgeeft aan de heatsink.[/quote:8681471428]

    Ja, daar had ik idd ook al aan gedacht. Heb inmiddels m'n koeler al opnieuw erop gezet. Het resultaat is nul, noppes, niks…. :-? Trouwens ik snap m'n temps niet die ik in speedfan uitgelezen krijg. Ik weet dat de eerste de cpu temp is, maar de rest???

    [img:8681471428]http://img340.imageshack.us/img340/7372/speedfan8xs.jpg[/img:8681471428]
  • nog een raadsel uit m'n bios :roll: Zoek de fout :P btw er zit ongv een min tussen beide pics.

    [img:666ec1994c]http://img245.imageshack.us/img245/2153/bios14gt.jpg[/img:666ec1994c]

    [img:666ec1994c]http://img245.imageshack.us/img245/7808/bios26bl.jpg[/img:666ec1994c]
  • ik zie het!!!!!!:D


    De cpu temp zou lager zijn en de andere temps hoger. Maar dit is niet logisch.
  • gebruik je waterkoeling ofzo, dat er bij CPU fan speed 0 staat

    zo nee kan dit eventueel ook wijzen op een slechte connector (op de CPU fan) of een niet helemaal goed aangedrukte CPU fan stekker

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.