Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

CD-Rom drives loskoppelen als het systeem aanstaat

8 antwoorden
  • Hya guys, Ik heb een vraagje :lol: Kan het kwaad als je als je systeem aan staat, je CD-rom drives los te koppelen (gwoon de stroomkabel dr uit trekken bedoel ik dan). Het lijkt mij dat als je ze maar ff eerst uitschakeld bij hardware onder config scherm dat het niet echt kwaad kan. Alvast bedankt!
  • Ik zou er persoonlijk niet aan beginnen. Wil je dit doen met een bepaald doel?
  • Ja :lol: Maar als ik dat doel vertel ben ik bang dat dit topic gesloten wordt :)
  • dan pm je het doel toch naar mij :wink:
  • [quote:3cbe6a270f="GamerNeo"]Ja :lol: Maar als ik dat doel vertel ben ik bang dat dit topic gesloten wordt :)[/quote:3cbe6a270f] Je kan hetzefde bereiken met SFNightmare
  • nu ben ik wel erg nieuwschierig. :lol: zou je het mij ook kunnen PM'en? 8) Volgens mij kunnen ze er niet tegen als je ze loskoppelt wanneer de opc draait....
  • Zorg voor een fatsoenlijke release, pak een NOCD, pak een mini-image, hack de zooi zelf ([size=9:1ac6500b98]hoewel ik eigenlijk zeker weet dat je dat niet kan, maargoed, het valt onder de mogelijkheden dus vermeld ik het[/size:1ac6500b98]). Welke game gaat het om? Het kan trouwens wel als het alleen voor 't installen is, niet zo gezond maar gewoon recht eruit trekken, iig [b:1ac6500b98]niet schuin of gaan rukken[/b:1ac6500b98], want dan heb je grote kans dat je een leuke lichtshow te zien krijgt :lol: Voor de mensen met anussap: Ik vermeld geen links, zeg niet hoe iets moet, ik zeg slechts wat er bestaat, dus kom niet zeuren over cracks blabla.
  • Het gaat om de nieuwste StarForce 3.6.x.x beveiliging, deze is niet zo makkelijk te omzeilen met een no cd. Alleen met een 1 op 1 cloon image en je cdrom drives unpluggen werkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.