Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

moederbord met firewall

Anoniem
katrien
9 antwoorden
 • hallo deskundigen,

  voor de pc is een nieuw moederbord aangeschaft: ASUS K8N en daarop zit standaard een netwerkfirewall.
  Wie weet hoe die uit te schakelen?
  (helpdesk Nederland geeft geen oplossing: adviseren om met duitsland te bellen….klantvriendelijk :cry: )
 • heb je al in de bios gekeken?
  Als je de handleiding nog hebt kun je daar ook eens zoeken.
  succes :wink:
 • Bij mij was mijn nForce firewall softwarematig in te schakelen via de nForce drivers, ik heb gekozen om hem niet te gebruiken.
  Als je ook nForce hebt dan kun je de drivers even opnieuw installeren.
 • Idd, de geintegreerde firewall heeft niet veel te maken met de bios, maar zit geintegreerd in de nVidia drivers. Je zult hem dus inderdaad softwarematig uit moeten schakelen.
  Ik heb even voor je gezocht, hier is een citaatje:
  "[i:86166dfa86]my motherboard is based on the Nvidia 250Gb chip, it has a built in hardware firewall. i know how to access the Nv firewall (thers an icon on my desktop) to get to the Web Based Interface.[/i:86166dfa86]"
  Blijkbaar (ik zelf heb geen nvidia chipset), is er dus ergens een icoontje van nvidia waarmee je toegang kan krijgen tot de config van de firewall.
  Probeer ook eens in het configuratiescherm te kijken…
 • [quote:3853fc5751="carlobernardini"]Idd, de geintegreerde firewall heeft niet veel te maken met de bios, maar zit geintegreerd in de nVidia drivers. Je zult hem dus inderdaad softwarematig uit moeten schakelen.
  Ik heb even voor je gezocht, hier is een citaatje:
  "[i:3853fc5751]my motherboard is based on the Nvidia 250Gb chip, it has a built in hardware firewall. i know how to access the Nv firewall (thers an icon on my desktop) to get to the Web Based Interface.[/i:3853fc5751]"
  Blijkbaar (ik zelf heb geen nvidia chipset), is er dus ergens een icoontje van nvidia waarmee je toegang kan krijgen tot de config van de firewall.
  Probeer ook eens in het configuratiescherm te kijken…[/quote:3853fc5751]

  Hmm ook maar es kijken dan… Dacht dat er pas support voor was als je SP2 had? Misschien heb je ook nieuwe mobodrivers nodig?


  pff lekker dan, asussite: Synchronizing Web Database - Please check back later.
  Sorry for the inconvenience!
  :roll: :-?
 • Offtopic:

  [quote:0debc18823]pff lekker dan, asussite: Synchronizing Web Database - Please check back later.
  Sorry for the inconvenience! [/quote:0debc18823]

  Dit is al 3-4 weken zo, ik moet hier zelf namelijk ook wezen. De email links naar de helpdesk en service e.d werken ook al niet dus kortom geen informatie via internet / mail. Ik hoop dat ze hier snel wat aan gaan doen.
 • [quote:06f4df8413="Wuzzelez"]Offtopic:

  [quote:06f4df8413]pff lekker dan, asussite: Synchronizing Web Database - Please check back later.
  Sorry for the inconvenience! [/quote:06f4df8413]

  Dit is al 3-4 weken zo, ik moet hier zelf namelijk ook wezen. De email links naar de helpdesk en service e.d werken ook al niet dus kortom geen informatie via internet / mail. Ik hoop dat ze hier snel wat aan gaan doen.[/quote:06f4df8413]
  Dan zal ik je aardig teleurstellen, want dit is al [b:06f4df8413]twee jaar[/b:06f4df8413] zo :-? … Met de nieuwe en de oude site.. Die mensen maken allemaal mooie dingen die het vervolgens niet doen (nu heb ik het over de website, niet de hardware :wink: )
 • n-amerikaanse site werkt wel :-?
 • ik ben er nog niet uit, zal wel weekend werk worden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.