Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

a7n8x deluxe geen geluid.

Comp-Freak
2 antwoorden
  • Na dat het moederbord van een vriend het waarschijnlijk begeven heeft, er een ander moederbord ingezet. Ean a7n8x deluxe (mijn oude bordje). Alles mooi aangesloten en geinstalleerd (clean instal). Alles werkt perfect behalve het geluid. Ik krijg er geen toon uit. Diverse forceware drivers geprobeerd en alles uit en aan gevinkt dat ik kan vinden.
    In het bios staat onder integrated Peripherals; "Onboard ac97 audio controller" op [auto]. Voor dat ik het bordje heb omgebouwd heb ik eerst van batterij gewisseld. Alle settings van het bios zijn dus gereset.
    Verder lijkt alles gewoon goed geinstalleerd. Maar zowel via de boxen als via de hoofdtelefoon geen geluid.
    Zie ik mischien wat over het hoofd? Hulp is welkom!

    Alvast bedankt.
  • als in apparaatbehaar alles enabled staat en je de driver geinstalleerd hebt kan het ook nog aan je mobo liggen, geen defect maar moet je eens kijken in hoeverre het vroeger bij jouw aangesloten was en hoe het nu aangesloten is, zit er een kabeltje op voor front audio ?? is dit ook met een jumper in te stellen ??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.