Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Bios Slpash Screen

4 antwoorden
  • Ik krijg als ik mijn (oude) pc opstart een splash van compaq in de bios, kan ik hier een eige(gemaakt) scherm inzetten?
  • Die specs is echt NIET nodig haal maar eerst eens weg. Je geeft ook nog eens cruciale info weg door dit zo achteloos neer te zetten.
  • je kan dit scherm wegkrijgen in de meeste gevallen door een bios upgrade te doen, zoek het type van je mobo op, welke bios dit heeft en kijk of er daar een upgrade voor is . wel neit op de site van compaq anders zit het er weer in, wat die aanbieden is een bios dat ze een beetje aangepast hebben zodat je zo'n splash screen krijgt. Echter, merken zoals compaq en dergelijke (Dell, HP, ....) gebruiken moederborden die alleen voor hen bestemd zijn en kun je some moeilijk dingen achterhalen. Als je dan toch een bios upgrade vind en installeerd, dan krijg je de spash screen van dit bios te zien , een eigen plaatje insteken gaat niet
  • Kan niet bij Compaq. Ik zou je compaq niet flashen met een bios van een niet-compaq. Miscchien wel met een gehackte, maar dan loop je een grote dat ie het niet doet. Bij de meeste mobo's kan het wel, echter zoals rombaft aangeeft gaat dit niet op voor de zogn a-merken als compaq en dell.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.