Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

welk moederbord

5 antwoorden
  • Hallo, Ik ben bezig met mijn nieuwe computer samen te stellen, en nu wil ik graag weten welk moederrbord beter is voor mijn wensen. - DFI Lanparty UT NF4 SLI-D, nForce4 SLI (ATX, PCI-e, Sound, LAN, SATA, RAID, 1394) - Asus A8N-SLI Deluxe, nForce4 SLI (Sound, LAN, SATA II-RAID, 1394) Ik wil met mijn computer intensieve games gaan spelen en ik wil ook een beetje overklokken. Alvast bedankt, Floris Hoogenboom
  • DFI staat ongeveer gelijk aan overclocken, dus lijkt me de keus simpel. Zeker als je SLI wilt hebben. Watvoor onderdelen ga je nog meer kopen?
  • bedankt, de andere onderdelen ben ik nog niet helemaal uit, ik dacht aan een geforce 7800GTX met 512mb amd 3800+ venice geheugen ben ik nog niet helmaal uit cd/dvd ook nog niet verder zat ik te denken aan twee harde schijven waarvan een heel snelle waar ik dan mijn OS op zet.
  • o ja en een voeding van ongveer 450 watt, zou ik het hiermee rededen?
  • Ligt aan het merk voeding, bij een beetje merk klopt dat wel ongeveer. Als je serieus een game pc bouwt is 2x1 gig wel aan te raden. Met recente venice cores weet ik niet of de overclockbaarheid erg denderend is. Opterons tonen een groter potentieel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.