Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Pc bevriest willekeurig

4 antwoorden
  • De pc bevriest soms op willekeurige momenten. Hij geeft de volgende fouten weer inm het log boek [color=red:166c1a1130]Het stuurprogramma heeft een controllerfout gevonden in \Device\Harddisk2\D. Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie[/color:166c1a1130] [color=orange:166c1a1130]Het stuurprogramma heeft een controllerfout gevonden in \Device\Harddisk3\D. Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie.[/color:166c1a1130] [color=brown:166c1a1130]Het stuurprogramma heeft een controllerfout gevonden in \Device\Harddisk1\D. Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie.[/color:166c1a1130] [color=yellow:166c1a1130]Het stuurprogramma heeft een controllerfout gevonden in \Device\Harddisk4\D. Zie Help en ondersteuning op http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp voor meer informatie.[/color:166c1a1130] Deze pc staat in een RAID 1 geschakeld. Ik heb al een bios update gedaan maar dit mocht niet helpen. Moederbord : Asus P4p800-E Processor: P4 3,0 1GB gehuegen
  • Hoeveel harde schijven heb je en hoe zijn die aangesloten? Misschien dat je eens (andere) drivers voor je schijf controllers moet installeren.
  • Sorry voor de hele laate reactie. Er hangen 2 HDD in die in een raid configuratie zijn neer gezet. Wat voor controller update moet k doen dan. Die van me raid ??
  • Met raid 1 zie je de schijven als 1 schijf neem ik aan? En je hebt 4 partities? Je moet dan de drivers van je raid controller upgraden naar de nieuwste versie als dat nog niet zo is. Dat kan je doen door via [url=http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=1049&lang=eng]de intel site (klik)[/url] de nieuwste software binnen te halen. Je kan eerst de inf installer doen, dat zijn de chipset drivers. Ik neem aan dat die ook het raid gebeuren regelen, maar anders kan je de Intel Matrix software of Application Accelerator ook proberen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.