Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Bestaat een ixp 150?

5 antwoorden
  • Heb een probleem na reinstall laptop (geen chipsetdrivers die werken) maar ik begin toch sterk te twijfelen of ixp 150 wel bestaat als chipset type. De lapotp is een 3 ghz p4 met 533 fsb. Iemand enig idee of dit chipset echt bestaat of dat er toch iets anders inzit. (laptop in kwestie is btw een toschiba p10)
  • Ik weet dat je een OR bent, dus ga ervan uit dat je via andere PC al op de site van de fab. geken hebt naar drivers. Al ouder cq toegesneden gevonden?? Wat gebeurd er als je standaard VGA installd?
  • OR = oude rommel :lol: ? Is IXP 150 niet een southbridge? Volgens mij van ATi, maar dan moet je wel de northbridge weten natuurlijk.
  • Als het goed is staat er achter p10 nog een nummer. Ik kom iig veel verschillende tegen. Wat ik zo zie hebben die allemaal een intel chipset, dus kan je gewoon de intel chipsetdrivers installeren: [url=http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/confirm.aspx?ftpDown=ftp://aiedownload.intel.com/df-support/9589/a08/infinst_autol.exe&agr=N&ProductID=955&DwnldId=9589&strOSs=All&OSFullName=All%20Operating%20Systems&lang=eng]klik[/url] Intel heeft unified drivers, dus 1 pakket voor alle chipsets.
  • crosspost http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=155940

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.