Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

amd X2 4800+ werkt niet

Vandread
9 antwoorden
  • ik heb nu een amd X2 4800+ gekocht en mijn DFI Lanparty SLI-DR bios update er op gezet van 1114 en bios reset als nieuw cpu er in dan komt een erro te staan cmos iets met mijn cpu dan kan ik op F1 druken om veder tegaan of op del druken om in bios te komen dus ik druk op del om alles in te stellen mijn raid controler en nog paar dingen maar als ik hem dan op nieuw op start blijft hij hangen en doet hij niks meer maar als ik bios op nieuw reset en op nieuw erro komt te staan en op F1 druk start hij veder op en stopt hij bij zoeken naar je HD om windows te gaan laaden om dat mijn 2x SATA 80G in raid 0 staan maar als ik mijn aude amd 4000+ er in doe dan is alles goed zouw de cpu kapot zijn ? cpu volt geeft aan dat op 1.32v gebruikt is dat goed ?? wand mijn amd 4000+ staat op 1.42 volt

    pc info

    bios = 1114
    MoBo= DFI lanparty SLI-DR
    DDR= OCZ PC 4000 3-4-4-8-T1 2x1g zit in oranje slot
    VGA = 2x 7800 GTX
    PSU = SilverStone Zeus 650 watt
    HDD= 2x 80G 7200 rpm SATA MAX D plus 9 in raid 0
    COOLING = WC

    ps: sorry voor mijn manier van schrijfen ik kan jammer genoeg niks aan doen dat ik zo schrijf
  • Geen oplossing, maar zou je aub leestekens kunnen gebruiken, hoofdletters aan het begin van een zin en misschien paragrafen.. Maakt het veel leesbaarder.
  • http://www.dfi-street.com/forum/forumdisplay.php?f=33
    Kijk daar ff, lijkt kapot.
    Maar heb je nog een oud schijfje ofzo liggen?
    Heb je al "simpel" opgestart?
    (wat minder HW erin hangen)
  • et kan natuurlijk die CPU zijn die brak is, maar volgens mij als een CPU kapot is raak je zelfs zo ver niet , dacht dat de pc dan gewoon enkele bieps zou geven en voila .

    Verder verbruikt ie dus stroom, echter, of dit een garantie is voor werking van de cpu weet ik niet, 't is tenslotte je mobo die de stroom regelt en levert, die kan die dan ook gewoon door de CPU steken, al is die kapot .


    Misschien nog eens je bios flashen en opnieuw updaten, of kijken of er nog een andere versie beschikbaar is voor je bios (zelfs oudere) en eventueel deze eens proberen .

    ook, zoals boven gepost, eens proberen opstarten met minder spul

    Als dit allemaal niet werkt, toch even terug naar de shop
  • ik heb de 06/23 en de 11/14 op nieuw er op gezet maar toch blijft hij instabiel onder de 06/23 zal hij heelen maal niet werkan wand van af 06/23 bios kan hij X2 cpu aan maar ik hij gaat maandag op rma maar ook raar was dat de verpaking waar de cpu en de cpu koeler in zat kapot was die zat aan elkaar zat met een plakbandje :o
  • Je hebt toch geen B-tray cpu gekocht? (normaal zouden die ook moeten werken, wie verkoopt nu een kapotte cpu?)
  • hij is boxed schat ik…. anders zit er geen koeler bij :wink:
  • de doos zelf was nog goed de amd zegel zat nog er op hij was niet open geweest dus iemand heeft zijn werk bij amd niet goed gedaan met in pakken wand de groen verpaking waar de cpu en koeler in zit valt gewoon uit elkaar :lol:
  • garantie claimen dan maar :wink: De winkel wil vast wel eens voor jouw testen (indien mogelijk) als je bij hun aankoopt :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.