Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Piepende laptop

7 antwoorden
  • Hallo, Ik heb sinds 2002 een laptop van de Aldi. Het is een prima laptop, nooit problemen mee gehad, loopt als een trein. Maar er is iets aan de hand en ik heb geen flauw idee wat en hoop dat jullie me kunnen helpen. 't Zit namelijk zo. Als ik een game (bijvoorbeeld America's Army) op de laptop speel, hoor ik een hele vervelende piep en hapert hij heel erg. Maar die piep is er niet constant. Als de piep er niet is, loopt 't heel erg soepel. Dus eerst gaat 't soepel, dan hoor ik een piep --> gaat ie heel erg haperen en als de piep weer weg is, gaat ie weer soepel enzovoort. Als ik een koptelefoon heb, hoor ik de piep ook via de koptelefoon. Zelfs als ik het geluid uitzet. Ik heb op internet wat rondgezocht, maar kon niet echt het probleem vinden. t Zou iets kunnen zijn dat het te heet is ofzo. Het is een hoog piepje. Technische gegevens: nVidia Geforce 4 440 Go 64 MB. 512 MB DDR Ram. (laatst geheugenmodule erbij gedaan (was eerst 256) Type: MD 5400 Pentium 4 2,53 GHz 512 KB Second Level Cache 533 MHz Front side bus Meer kan ik zo niet vinden. Zou iemand mij kunnen helpen of zeggen jullie van, ga maar naar de dichtsbijzijnde computerzaak?
  • Zou je het geheugen eens kunnen testen met memtest? www.memtest86.com En herinstalleer de drivers van je video/geluids kaart eens :wink:
  • Ik ben bang dat je pc gewoon te warm wordt, en de cpu gaat throttlen.
  • Ik denk ook dat hij te warm wordt.. heb ik ook eens een tijd geleden gehad bij Diablo 2 .. werd PC te warm gaat hij piepen en hapert hij , ging ik uit Diablo het spel naar het menu ( hoeft CD niet te draaien ) was het weer over dus... Freek
  • [quote:ace548c93f="gerben"]Ik ben bang dat je pc gewoon te warm wordt, en de cpu gaat throttlen.[/quote:ace548c93f] Ontstoffen! :lol:
  • Bedankt voor jullie tips :) ik ga binnenkort wel naar een computerzaak om 'm daar te laten ontstoffen, want zelf mn laptop openmaken lijkt me niet zo handig. Ik laat 't wel even weten als het (niet) gelukt is.
  • [quote:96ce22e3cc="-stof-"]Zou je het geheugen eens kunnen testen met memtest? www.memtest86.com En herinstalleer de drivers van je video/geluids kaart eens :wink:[/quote:96ce22e3cc] kheb de driver gedownload en als ik 'm wil installeren krijg ik deze foutmelding: [img:96ce22e3cc]http://uploads.dodart.net/uploads/fout.JPG[/img:96ce22e3cc] ik moet wel ff melden dat ik btje n00b ben met hardware enzo :wink: sorry voor de dubbelpost

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.