Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

(beetje) warme CPU

7 antwoorden
  • Beste mensen, standaard draait mijn CPU op ongeveer 55C. Na 5-6 minuten CSS (op medium/high settings) staat ie al op 65C. Nu weet ik dat Intel processors best wel warm worden. DIe van mij is daarbij ook nog een Celeron D325. Het is een socket 478. Ik wil nu eigenljk een andere koeler erop zetten (hij is/was boxed, en die zit er nog steeds op/omheen) [b:400446cf99]welke koeler is mij aan te raden? [/b:400446cf99]Ik wil hem flink afkoelen, ivm het feit dat ik binnenkort miss ook nog ga OC'en met dat ding. Ik denk zo'n beetje €30,- dat het maximum is (aangezien de proc zelf NIEUW maar 90 euries heeft gekost, vind ik 30 euro voor n nieuwe koeler in vergelijking al best wel duur) alvast bedankt! :)
  • Je kunt een Arctic Freezer4 kopen voor 18 euro bij [url=http://www.azerty.nl]Azerty[/url]. Prima ding die goed koelt.
  • Ik ken iemand met een oude Intel die idle al op 70 graden draait, dus ik denk niet dat je proc. echt te warm wordt. Aan de andere kant, dat is wel een pentium. Zelf heb ik ook wel eens een celeron gehad (733mhz, S370 :oops: ) en die was stressed maar 35 graden. Kortom, ik weet niet wat normaal is voor een celeron. Iig, deze twee koelers zien er goed uit: [url]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?showTechData=true&artno=HXLZ02&#tecData[/url] Ik denk dat je deze wel moet schroeven, al staat het er niet bij. Ze vergeten wel vaker wat bij alternate. [url]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=HXLZ04&[/url] Volgens mij is dit de zelfde als de eerste, maar dan met blauwe ledjes. Deze moet iig geschroeft worden. mocht je geen schroefgaten hebben, kan je deze ook nog proberen, al denk ik dat dit meet voor stilte is dan goede koeling: [url]http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?showTechData=true&artno=HQLC02&#tecData[/url] Veel succes.
  • :-? Prin0096 was me voor.
  • Gebruik svp een [b:3ddb9ba9c2]extreem[/b:3ddb9ba9c2] dun laagje koelpasta speciaal met intel, dat scheelt echt heel veel!
  • [quote:f1b29fe413="Rene Z"]Zelf heb ik ook wel eens een celeron gehad (733mhz, S370 :oops: ) en die was stressed maar 35 graden. Kortom, ik weet niet wat normaal is voor een celeron.[/quote:f1b29fe413]Dat is niet echt vergelijkbaar jouw Celeron heeft een totaal andere core. De Freezer is idd een goede keus je kunt ook kijken naar de Zalman CNPS-7000BCu voor [url=http://www.azerty.nl/default.jsp?pid=1510]€29[/url] bij Azerty.
  • die laatste schijnt stiller te zijn dan de 7700

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.