Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

cpu's worden duurder ipv goedkoper?

8 antwoorden
  • Is er iets speciaals aan de hand? Ik zie op alternate dat de cpu's zon beetje allemaal in prijs zijn verhoogd, soms met een euro of 50. Normaal gesproken is er alleen een dalende trend in de prijzen... Problemen in een fabriek ofzo?
  • Komt die stijging ook in de pricewatch voor? alernate is namelijk niet zo'n goedkope winkel... En over welke cpu's heb je het? AMD of Intel?
  • [quote:31245b7137="-stof-"]Komt die stijging ook in de pricewatch voor? alernate is namelijk niet zo'n goedkope winkel... En over welke cpu's heb je het? AMD of Intel?[/quote:31245b7137] Ow dacht dat alternate altijd wel in het midden lag met de prijzen maar idd nu helemaal onderaan in de pricewatch.
  • Als AMD veel S939 CPU's overheeft, zullen de prijzen wel dalen, om een snelle afvoer van S939 CPU's te krijgen en snel te laten vervangen door AM2 modellen. S939 wordt geloof ik niet meer gemaakt, daardoor kunnen ze dus 'schaars' worden en de prijs stijgen. Op het moment weet ik niet hoe het zit, of AMD veel over heeft of dat S939 op zijn laatste poten loopt.
  • [quote:b9ad228403="tomtom137"]Als AMD veel S939 CPU's overheeft, zullen de prijzen wel dalen, om een snelle afvoer van S939 CPU's te krijgen en snel te laten vervangen door AM2 modellen. S939 wordt geloof ik niet meer gemaakt, daardoor kunnen ze dus 'schaars' worden en de prijs stijgen. Op het moment weet ik niet hoe het zit, of AMD veel over heeft of dat S939 op zijn laatste poten loopt.[/quote:b9ad228403] socket am2, zie dat nog nergens staan... wanneer komt die dan? of worden daarmee die x2 processors bedoeld (die zijn toch gewoon s939)???
  • X2 heeft niets met AM2 te maken. De nieuwe socket zit eraan te komen, de moederborden zijn al in productie. Ik meen dat ie binnenkort aan het grote publiek wordt gepresenteerd op de Cebit, of een soortgelijke beurs. Mei of half juni.
  • [quote:22f1bf0ffd]IT LOOKS LIKE AMD is going to pull in the AM2 launch by about two weeks to try and out-game Intel. According to HKEPC, it pulled in the launch to May 23 instead of June 6 because they think Intel will paper launch its next cores on the same day. Now, a launch in front of not the world's assembled IT press would be a coup for, ummm, not sure, but I guarantee far fewer people will care or cover it if it is not at Computex. Either way, it is launching very soon. µ[/quote:22f1bf0ffd] http://www.theinquirer.net/?article=31096 Niet 6-6-06 maar 23 mei dus.
  • De normale tendens dat spullen goedkoper behoren te worden wordt danig doorkruist door de Olieprijs!!! ALs we snel op 80 dollar of zo komen dan schieten ze behoorlijk omhoog. Olie van Iran gaan stelen zou best duurkoop kunnen worden (lessons Irak).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.