Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

moederbord beetje mee te OC'en?

8 antwoorden
  • hoi, ik ga binnenkort naar alternate, ff shoppen gehehe en vroeg me af of ik, voor een begin van me me knutselpctje, dit mobotje zou kunnen meenemen http://www.alternate.nl/html/shop/productDetails.html?artno=gjegs1&baseId=288 ik wil er een beetje mee overklokken, maar kan nergens reviews vinden. kan dit wat zijn voor die spotprijs? bedankt alvast, groeten EDIT ben al wat verder, de fabrikant is Axper, een B-merk van Gigabyte.
  • Niet zo fantastisch, je kunt beter ergens een NF7 2hands kopen (van Abit?) Of een DFI/ASUS/Epox met nForce 2 chipset (liefst ultra ipv 400) Maar voor wat oc'en is een nforce 400 ook goed :wink:
  • [quote:d87243527d="-stof-"]Niet zo fantastisch, je kunt beter ergens een NF7 2hands kopen (van Abit?) Of een DFI/ASUS/Epox met nForce 2 chipset (liefst ultra ipv 400) Maar voor wat oc'en is een nforce 400 ook goed :wink:[/quote:d87243527d] thx stof voor de reactie. wat bedoel je precies met 'niet zo fantastisch'? ik ga geen VCores extreem verhogen ofzo, alleen een beetje 'gewoon' overklokken
  • Je kunt alleen 200/266/333/400 Mhz fsb kiezen, want je hebt geen PCI/AGP lock :wink:
  • super bedankt, snap het nu! al sik er nog 1 vind die er leuk utiziet en niet te duur post ik 'm hier ook nog even goed? EDIT:: is het sowieso nog verstandig om een $A CPU te kopen nu? gaat waarschijnlijk 24/7 aanstaan, niet voor zwaar werk, beetje downen enz. Wat is het nadeel ervan?
  • Nadeel: -Onnodige snelheid -energieverspilling Wat je kan doen is een Pentium 3/2 kopen. Is voor downloaden denk ik snel genoeg, én goedkoper, én energiezuiniger Koop ook een goede voeding, bespaart ook weer wat en je hebt een stabiele pc voor 24/7 :wink:
  • [quote:5adc48eb0d="-stof-"]Nadeel: -Onnodige snelheid[/quote:5adc48eb0d]waarom dan? [quote:5adc48eb0d="-stof-"]-energieverspilling[/quote:5adc48eb0d]waaromom dan? :D:D [quote:5adc48eb0d="-stof-"]Wat je kan doen is een Pentium 3/2 kopen.[/quote:5adc48eb0d] weet je toevallig of die nog nieuw te koop zijn? vind 2e hands altijd een beetje tricky met dit soort spullen...
  • valt wel mee hoor, je kan altijd kijken of je iets kan afspreken van als het niet werkt kan het terug. Daarnaast kost het veel minder dan een nieuwe, en bespaart veel stroom. Ik heb, indien je wil, nog wel een S370 Celeron 500MHz mobile, mag je voor verzendkosten wel hebben.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.