Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

AOpen AX34 PRO II?!

6 antwoorden
  • Hallo Ik heb een oudere PC met een AOpen AX34 PRO II moederbord. Nu heb ik sinds kort een 5.1 speakerset van Creative en wil deze graag gebruiken... Weet iemand of die AOpen AX34 PRO II moederbord 5.1 geluid onboard heeft??Als ik via everest kijk kom ik dit tegen over het geluid: Analog Devices AD1885 @ VIA AC'97 audio controller.. Kan ik mn 5.1 speakerset hierop gebruiken?? Of moet ik een andere 5.1 geluidskaart kopen? Bdankt!
  • het was ff zoeken hoor pff wat een rotsite ;) [url=http://www.aopen.nl/Products/mb/AX34ProII.htm]klik[/url] aan de leeftijd en specificaties te zien heeft dit bord GEEN 6 kanaals geluid. maar, waarom probeer je het niet gewoon eens? als je 3 3,5 MM jack uitgangetjes hebt, kun je die misschien met bijgeleverde software omzetten tot 5.1...
  • Bedankt voor je reactie! Wat zijn 3,5 MM jack uitgangetjes? Ik zie achterin een roze, groene en blauwe uitgang...Zijn dat ze? De stekkertjes van de speakerset zijn de kleuren groen, oranje (zalm) en zwart...Welke kleuren moet ik nu met elkaar verbinden?? En ik heb geen software bijgeleverd gekregen bij de set.
  • je kan ook gewoon voor 5 euro een 5.1 geluidskaartje kopen. misschien wel betere optie, of nog beter, voor 20 euro een Audigy SE kopen.
  • Zo goedkoop?? Komt er dan nog wel een beetje goed geluid uit? En doet iedere geluidskaart het? Of doen alleen kaartjes van Creative het?
  • Neuh ze doen het allemaal wel als ze maar 5.1 geluid kunnen geven. Die goedkope kaartjes van 5 euro (QTEK, SWEEX ed) hebben niet echt geniale geluidskwaliteit. maar ze doen het wel, beste is voor 20 euro een Creative SB Live of Creative SB Audigy SE te kopen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.