Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Foutmelding Windows

5 antwoorden
  • Ik krijg constant als ik net in Windows XP Home Edition zit een foutmelding: Het systeem is hersteld van een ernstige fout. Als ik op niet verzenden druk komt die foutmelding gewoon weer. Ik moet er heel vaak op drukken voordat hij weg is. Dit staat er in het foutenrapport: C:\DOCUME~1\Steyn\LOCALS~1\Temp\WERceb0.dir00\Mini100806-04.dmp C:\DOCUME~1\Steyn\LOCALS~1\Temp\WERceb0.dir00\sysdata.xml Wat kan dit zijn? :-?
  • Wordt er in de aangegeven bestanden ook verwezen naar een bepaald programma?
  • Ik kan verder niks vinden over de fout en waar hij zit.. Trouwens, ik heb net even gereboot en de foutmelding kwam niet.. :S Moet ik nog steeds iets doen of kan ik het zo laten?
  • Aan je specs te zien heb je een pc van een paar maanden oud. Dit soort dingen krijg je met kapotte onderdelen (geheugen is het eerste waar ik aan denk). Je kunt de ultimate boot cd downloaden of als je nog diskette hebt memtest86 uitvoeren. Als je geheugen goed is zou ik Windows opnieuw installeren en geen overbodige shit en kijken of hij stabiel blijft. Doe je ook aan overklokken?
  • stee0036, mijn PC is 2 weken in gebruik ongeveer (Ben wel een tijdje met verzamelen bezig geweest:P), er is niks kapot (neem ik toch aan) en windows staat er dus ook net 2 weken op. Ik heb ook een overklok probleem, dus dat heb ik nu ook niet gedaan. Alles staat gewoon op de standaard waardes. Ik heb de error trouwens nu niet meer, dus ik houd het hier gewoon bij :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.