Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Is dit moederbord aan te raden?

6 antwoorden
  • Is dit wat? [url]http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?baseId=2840&artno=gpem36[/url] mijn 2GB OCZ SLI geheugen moet er goed op kunnen draaien. Goede Overclock-eigenschappen is een 'must' of is er dan een ander moederbord aan te raden? max: €170
  • Om mee te frisbeen? Ja hij zal prima vliegen... Oftewel, zo'n sumiere vraagt geeft een sumier antwoord ;) Ik zou bv liever voor een gigabyte P35 board gaan, overclocken puik, stuk beter weer als de 965 chipset
  • geen idee hoe duur t mobo nu is, maar de P5N32-E SLI met nforce 680i chipset is een echte aanrader. maar ik weet niet wat voor CPU je hebt of dr op wilt zetten?
  • http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?artno=GPEG49 Dat lijkt me een goed moederboard. En heeft veel goede reaties gehoort van het moederboard. Vooral het overclocken.
  • Ik ben van plan om er een E6700 op te planten. En bij mijn weten zijn er op moment van schrijven nog geen P35 (nieuwe serie) Nforce moederborden, of wel? Zo'n P5N32 lijkt me overigens ook wel wat 8) en Gigabyte trekt me momenteel ook wel aan. Vooral de DS4 en DQ6 :D Als iemand één van die moederborden heeft en wil verkopen bied ik me hierbij aan!
  • Waarom een 6700 als de 6750 zich ook bijna aanbied welke niet duurder is. Tevens is een P35 geen nforce maar een intel chipset.... en die is er [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1221862]al lang en breed[/url] en rockt aardig op OC gebied. Laat het even duidelijk zijn dat dit geen vraag & aanbod afdeling is. De p35 is recent op de markt dus het zal niet uitpuilen van de aanbieders (zeker niet hier).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.