Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

problemen met geluidskaart

4 antwoorden
  • hallo, ik heb sinds vandaag problemen met het geluid op de pc. De koptelefoon voor doet het niet meer (koptelefoon zelf is prima). het geluid over de boxjes via de achterkant vd pc deed het eerst totaal niet, nu stoort hij. Heel wisselend. ik probeerde allerlei acties via Windows en hulpacties, maar geen resultaat. Het apparaat doet het volgens Windows goed en ik heb geen problemen. Ik heb: Realtek ALC883 @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller PCI Iemand enig idee? dank! Dries
  • [quote:ee41d2c428="Driesje"]Realtek ALC883 @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller PCI [/quote:ee41d2c428] Onboard audio dus? Vermeld in dat geval ook om welk merk/type moederbord het gaat. Check dat eventueel met [url=http://www.gtopala.com/]SIW.[/url] Welke audio drivers gebruik je nu? Als die van meegeleverde CD zijn, heb je die van de moederbord fabrikant website al geprobeerd? Verwijder eerst de oude drivers in het apparaatbeheer. Dan PC opnieuw opstarten en nieuwe drivers installeren. Welke Windows versie gebruik je?
  • Ik heb je PB gelezen. Ik denkt dat je deze discussie beter in het forum kunt houden. Dan kunnen er meer mensen meedenken. Manufacturer MSI Model MS-7270 is te vinden op http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9NU_Neo-V Download Center > Latest Drivers Download. Zo te zien kun je gebruik maken van Live Update Online.
  • En hier heb je de realtek drivers: [url=http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High%20Definition%20Audio%20Codecs]lange link[/url].

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.