Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Pc in standby= fans blijven nog draaien

5 antwoorden
  • Hallo, sinds enkele dagen heb ik een nieuwe pc. Maar ik merkte op dat wanneer ik hem in standby zet al m'n fans nog blijven draaien, terwijl m'n systeem wel degelijk standby staat. Bij m'n (nu) oude pc had ik dit niet, weet iemand waaraan dit kan liggen en wat het kan verhelpen? Ik wil hem niet in Sleep zetten maar wel degelijk in Standby. Merci!
  • Kijk eens in de bios bij de Power Management wat de opties zijn, bij Vista kun je dat daar ook misschien doen bij energiebeheer. Overigens is het wel van belang waar die ventilatoren aanhangen, die dienen wel via het moederbord moeten lopen.
  • [quote:21bf73f849="Lange Pier"]Kijk eens in de bios bij de Power Management wat de opties zijn, bij Vista kun je dat daar ook misschien doen bij energiebeheer. Overigens is het wel van belang waar die ventilatoren aanhangen, die dienen wel via het moederbord moeten lopen.[/quote:21bf73f849] Power Management staat niet in m'n bios...
  • Dat zou de eerst bios zijn die ik ben tegengekomen, welk merk en type mobo is het? Kan overigens ook gewoon "Power" heten.
  • [quote:15746b38dd="Lange Pier"]Dat zou de eerst bios zijn die ik ben tegengekomen, welk merk en type mobo is het? Kan overigens ook gewoon "Power" heten.[/quote:15746b38dd] Deze: http://www.cool-prices.nl/Producten/Componenten/Moederborden/Moederborden%20-%20INTEL/8165/Asrock%204CoreDual-SATA2%20(ATX,%20AGP⁄PCI-e,%20DDR1⁄2,%20Sound,%20LAN,%20SATA,%20RAID,%20HDMI)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.