Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

geheugen neit dualchannel of moederbord?

5 antwoorden
  • mijn pa heeft nu een imedia x1150 gekocht... http://www.packardbell.nl/products/desktops/imedia/iMedia-X1150/productsheet-PB80X15986-246.html maar het ram geheugen krijgt een lage score in vista :o nu vroeg ik me af waar door dat komt bleek dat het geheugen niet dual channel was. nu is de vraag ligt dat aan het moederbord of aan het geheugen of beiden? en hoe kan ik dit goedkoop oplossen? + ondersteund mijn moederbord raid0? er staat wel in vista dat er een raid controller aanwezig is. en in het bios kan ik kiezen tussen ide en raid.
  • Probeer eens met SIW http://www.gtopala.com/siw-download.html of Everest meer informatie te acherhalen over het moederbord en geheugen.
  • [quote:e86ea7c2d2="tomvdlee"]Probeer eens met SIW http://www.gtopala.com/siw-download.html of Everest meer informatie te acherhalen over het moederbord en geheugen.[/quote:e86ea7c2d2] dat zal ik in het weekend proberen. ik zie nu trouwens dat ik een typo heb gemaakt in de topic titel :oops:
  • Met [url=http://www.cpuid.com/cpuz.php]CPU-Z[/url] kan je zien wat voor geheugen modules erin zitten, klein progje dat je niet hoeft te installeren. En je topic naam kan je veranderen door je eerste bericht te 'wijzigen'.
  • de RAM stickies moeten trouwens in de slots met dezelfde kleur (blauw bij blauw en geel bij geel) anders doet hij geen dual channel. 't kan zijn dat het daaraan ligt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.