Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

BIOS Updaten? Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

4 antwoorden
  • is het gratis om je bios te updaten? zo ja, waar kan ik zoiets vinden? Everest Ultimate: [code:1:2e8e46e497] Veld Waarde BIOS Eigenschappen BIOS Type Award Award BIOS Type Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Award BIOS Boodschap MSI K8MM3 W7181VMS V1.3 110305 09:58:13 Datum Systeem BIOS 11/03/05 Datum Video BIOS 11/29/06 BIOS Fabrikant Firmanaam Phoenix Technologies Ltd. Productinformatie http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problemen en Suggesties Suggestie Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! Suggestie Het systeem BIOS is meer dan 2 jaar oud. Ga na of er updates te vinden zijn. [/code:1:2e8e46e497]
  • je bios kan je updaten bij de bord fabrikant . dus je moet weten het merk en het typen. maar er kleven wel een paar nare dingen aan vast . als er tijdens een update de stroom uitvalt dan zit je met een dood bord . en je moet goed uit kijken of je wel de goede update hebt . maar als het systeem probleemloos werkt dan is een bios update zinloos .
  • maar het schijnt geld te kosten!
  • Dat het geld kost is nieuw voor me. Ik heb wel gelezen dat als je een oudere Creative geluidskaart hebt ze geld willen voor de download/gebruik van Alchemy. Om maar even een zijsprong te maken, wat niks te maken heeft met het BIOS. :lol: If it ain't broke, don't fix it. Wil je echt een BIOSupdate, dan zul je naar de site van de maker van je moederbord moeten om te kijken of er een nieuwere is dan je al hebt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.