Vraag & Antwoord

5 antwoorden
  • hallo ik heb het volgende probleem: mijn computer [url]http://support.packardbell.com/nl/item/index.php?m=home&pn=P701005705[/url] geeft sinds gister een alarm gepiep jeweet wel van een politie wagen of ambulance zovan tatoetatoetaoetatoe :P ik krijg geen beeld en mijn muis begind als een gek te knipperen is dit te maken of is mijn computer nu dood :cry: mvg danny
  • Meestal geeft zon signaal ongeveer aan wat er fout is. Ik kan zo snel geen handleiding vinden, maar soms staat het daar wel in. Anders zou ik even een mailtje naar PB doen om te vragen wat de code kan betekenen. Als je zelf wilt kijken kan je het geheugen er uit halen en maar 1 strookje terugplaatsen. Ook een eventuele videokaart even goed aandrukken in zn slot.
  • Draait de cpu koeler wel?
  • Heeft mischien wel te maken met de sensor die aangeeft dat de CPU te warm is. Kan je die signalen uitschakelen in het BIOS? Doet je PC het dan gewoon. Het kan zijn dat de sensor kapot is.
  • Nog een andere mogelijkheid is dat je geheugen er niet goed in zit. Bij mij geeft hij dan zo'n alarmsignaal als wat jij beschrijft. Dus zoals de anderen als zeiden, alles even controleren of het goed in het slot zit en of de fans van de cpu en ev. videokaart goed draaien. Anders moet je even contact opnemen met de leverancier van je computer.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.