Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

neon op geluid laten knipperen

3 antwoorden
  • hallo allemaal, ik heb vandaag neon en een soort klein kastje gekocht zodat de neon op muziek gaat knipperen dit is het kastje http://www.graficall.nl/Product~id~4687-Sunbeam-Sound-Activated-CCFL-Module.aspx dit is mijn volgende probleem hoe moet ik die kleine stekkertjes aansluiten?? en waar snap er echt niks van
  • [quote="kanoby"]hallo allemaal, ik heb vandaag neon en een soort klein kastje gekocht zodat de neon op muziek gaat knipperen dit is het kastje http://www.graficall.nl/Product~id~4687-Sunbeam-Sound-Activated-CCFL-Module.aspx dit is mijn volgende probleem hoe moet ik die kleine stekkertjes aansluiten?? en waar snap er echt niks van[/quote] Ik heb hier de ballen verstand van, maar ik zou zeggen dat je ze op je voeding moet aansluiten, Misschien passen die kleine stekkertes die je erbij kreeg niet op de voeding. Dan moet je miss eens een soort van verlengkabeltje kopen die op je voeding past met de juiste aansluitingen, dan kan je die daarop aansluiten. (of Misschien zitten die aansluitingen standaard op je voeding :wink: )
  • [quote:4cca500499="kanoby"]hallo allemaal, ik heb vandaag neon en een soort klein kastje gekocht zodat de neon op muziek gaat knipperen dit is het kastje http://www.graficall.nl/Product~id~4687-Sunbeam-Sound-Activated-CCFL-Module.aspx dit is mijn volgende probleem hoe moet ik die kleine stekkertjes aansluiten?? en waar snap er echt niks van[/quote:4cca500499] http://www.oznium.com/forum/topic2499 Heb je hier wat aan? Grote molex tussen/aan de voedings molex en die kleine stekkertjes voor aan de neon lijkt mij.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.