Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

nieuwe processor plaatsen

5 antwoorden
  • Hallo, Wie kan mijn helpen Ik heb een MSI 850 PRO5 MS-6545 ATX Moederboard daar zit een P4 1.7 ghz 478 socket op Nu heb ik een andere cpu p4 2a ghz met koeler gekocht en geprobeerd hem er op te zetten maar er gebeurde niks bij het opstarten. De koeler paste niet want er paste geen intelkoeler op, dus de ronde oude koeler er maar weer op en de oude prossor Maar kan iemand mij vertellen wat ik verkeerd doe of hoe ik het wel moet doen
  • http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Pentium_4_microprocessors Welke processors zijn het en welke FSB zijn ze? Eerst ook de bios gereset?
  • daar past alleen maar een cpu op met een FSB van 400MHz . # Intel® 850 chipset Supports Direct RDRAM of maximum 2GB memory. # 400MHz system bus. # 1.5V AGP interface with 4x data transfer and 4x fast write capability.
  • FF nog een reactie, de vraag over dit onderwerp komt van mijn maar was niet geregistreerd maar nu wel :roll: ff nog een aanvulling op de vragen de prossesor die ik gekocht heb is een intel P4 2A GHZ/512/400/1,5V SL66R Ik heb ook de laatste bios Maar wat bedoel je met resetten? Ik ben niet heel erg thuis in dit ik begrijp een hoop maar niet alles :oops:
  • Die zou er gewoon op moeten kunnen werken, een biosreset doe je met de crl_cmos jumper, of die op 2 pinnen zetten of de jumper even verzetten van 1-2 naar 2-3 en weer terug. of het moedebordbatterijtje eruithalen en een aantal minuten wachten, dat alles met de voedingskabel even van het moederbord. Lijkt mij een model kliko, heb je dat ding zien werken?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.