Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Hoe hoog kan mijn processor?

4 antwoorden
  • Beste mensen ik heb een MSI 850 Pro5 MS-6545 ATX moederboard Nu wil ik de processor verhogen Ik had eerst 1.7 heb ik verhoogt naar 2.0 Maar ik zag op de site van MSI dat dit board tot 2.6 tot 2.8 kan Wie kan mijn zeggen of dat zo is En als ik hem verhoog moet ik de koeler ook verhogen Ik heb namelijk een ronde koeler met 2 schroefjes en daar kan ik niet op zien wat voor processor hij is Ik had een nieuwe originele pentium cooler maar deze past niet Wie kan mijn verder helpen
  • Die 2,6 Ghz is voor processoren die standaard al op 2,6 lopen :wink:. Die laatste 4 zinne begrijp in niet helemaal :?. Als je wat meer informatie over je procesor wil dan moet je dit even downloaden: http://www.cpuid.com/cpuz.php .
  • [quote:2fd1e63f29="jeroen2403"]Beste mensen ik heb een MSI 850 Pro5 MS-6545 ATX moederboard Nu wil ik de processor verhogen Ik had eerst 1.7 heb ik verhoogt naar 2.0 Maar ik zag op de site van MSI dat dit board tot 2.6 tot 2.8 kan Wie kan mijn zeggen of dat zo is En als ik hem verhoog moet ik de koeler ook verhogen Ik heb namelijk een ronde koeler met 2 schroefjes en daar kan ik niet op zien wat voor processor hij is Ik had een nieuwe originele pentium cooler maar deze past niet Wie kan mijn verder helpen[/quote:2fd1e63f29] je kan de pc op zolder zetten . de ene cpu klokt hoger dan de andere .
  • http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodcpusupport&prod_no=300&maincat_no=1#menu Dat klopt en gewoon een socket 478 koeler erbij kopen. Weet niet wat je ervan verwacht, maar je zult er weinig van merken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.