Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

laptopje maakt nogal veel geluid.

5 antwoorden
  • Hoi. Ik heb hier een 4jr oud laptopje staan welke ik voornamelijk thuis gebruik op de slaapkamer als vervanging voor de TV (die is namelijk kapot, en na de aanschaf van een Sony Vaio laptop voor zakelijk gebruik is daar ff geen geld voor). Deze laptop heeft zo'n cpufan erin zitten die vrolijk draait, maar hij draait wel érg vaak op de maximale snelheid. Hierdoor, zeker 's avonds laat als ik een filmpje wil kijken met mn vriendin en we het geluid niet zo hard kunnen zetten ivm de buren, verstoort ie onze 'rust' nogal. Wie o Wie weet hier wat tegen te doen ? Ik zie in de bios namelijk geen mogelijkheid deze setting aan te passen. Het gaat in ieder geval om een Packard Bell E3215. Alvast bedankt. MvG Jax ps: oh ja, graag onzinnige reacties over PB achterwege laten, het ding presteert voor wat ie kan fantastisch.
  • Heb je de binnenkant al eens geprobeerd wat schoon te maken? Stof eruit halen. Heeft hij dat overigens altijd al gedaan, het aanslaan van de fan?
  • het is vast een noodzakelijk kwaad dat die fan draaid hij moet ergens zijn koeling weghalen tenzij jij van plan bent om hem op een zak met ys neer te gaan zetten want de hele avond tijdens het film kijken op een slangetje uitblazen om je laptop te koelen is ook niet wat
  • Hij doet het al vanaf het begin. Maar wat ik liever heb, is dat ie een klein beetje lawaai maakt, maar wel constant draait, dan dat ie stil is, en als ie wat heter wordt, dat ie dan ineens voluit blaast. 't is nogal irri.
  • dit is volgens mij wel in de bios instel baar dat je de fans bij een bepaalde temp op zoveel procent kan zetten en dat zodra hij bij een hogere temp komt de fan op vol vermogen gaat draaien

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.