Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuwe koelers

6 antwoorden
  • Hallo Ik heb het volgende systeem: E6750 8800GT 2GB ram 500GB HDD Asus P5K Pro En als voeding een Xilence 500 Watt die heel veel herrie maakt Ik zoek dus nieuwe koelers die het werk van mij voeding overnemen als ik aan het gamen ben omdat ie dan heel veel geluid gaat maken. Ik zoek 2 of 3 (weet nog niet zeker) 80 MM fannetjes en de prijs moet onder de €5 euro liggen. Hij moet een goede airflow hebben en redelijk still (onder de 15 dB). Helaas heb ik niet veel verstand van dit soort dingen dus vraag ik het jullie Btw ik bestel alle pc onderdelen bij Azerty.nl dus deze wil ik daar ook graag bestellen.
  • Je hebt neem ik aan eraan gedacht dat minder geluid meestal ook voor minder koeling zorgt? Kijk eens naar fans van Papst oid en een lage snelheid (RPM) icm redelijk wat luchtverplaatsing (vaakl in CFM).
  • Die van papst vind ik toch iets te duur die beginne zon beetje vanaf 10 euro p/s
  • [quote:39ab5e3dce="Prekz"]Die van papst vind ik toch iets te duur die beginne zon beetje vanaf 10 euro p/s[/quote:39ab5e3dce] Welke kast komt er bij? Soms zitten er in de kast ook een of meerder koelers. Die goedkope dingen maken wel veel lawaai. Ik heb zelf een Aopen H700B waar standaard al 2 koelers bij geleverd worden. Zelf heb ik er nog 2 bijgezet en dat maakt toch wel aardig wat geluid icm met de voeding-, processor- en videokaartkoeler. Als stil echt belangrijk is dan zou ik toch wat meer uitgeven als ik jou was. Die Papst hebben een max. geluidsniveau van 12 Db.
  • Op http://shop.freezinghardware.nl/index.asp?Pagina=00002&c=37 staat wel wat misschien.
  • Ik heb ereen uitgezocht die heeft een 1500 rpm (max) 20.2 cfg en een max dB van 12 dus.. en die kost maar iets van 3 euro

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.