Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI

3 antwoorden
  • Hallo iedereen. Omdat ik binnenkort een nieuwe pc ga kopen heb ik een vraagje: Het gaat om dit moederbord----Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI. http://www.alternate.nl/html/productDetails.html?artno=GPEB27& Ik lees op verschillende sites allemaal verschillende dingen, zoals: http://www.hardware.info/nl-NL/news/ym6cmpqXwpWa/ABIT_Fatal1ty_FPIN9_SLi_moederbord/ Hier staat dat hij 1066 MHz heeft. http://www.alternate.nl/html/product/details.html?articleId=-1060896&showTechData=true Hier staat weer dat hij 1333 MHz heeft. Ook heb ik enkele reviews gelezen: Er was iemand die had dit moederbord gekocht, met de gedachte van : Dit heeft 1333 MHz. Toen hij het binnenkreeg stond op de doos dat het maar 1066 MHz heeft. Hij vertelde verder dat hij zijn processor van 1333 MHz erin stak, en dat hij het wel gewoon deed :roll: . Ik vat hem niet echt... Mijn vraag is dan ook : Heeft dit moederbord nou 1066 of 1333? MVG
  • Volgens mij heeft dat mobo gewoon 1066 mhz. Je kan er een 1333 cpu in stoppen maar dan wordt die geunderclocked. Dus gaat hij minder snel. :wink:
  • [url]http://www.nvidia.com/object/nforce4_intel_cpu_support.html[/url] Zou moeten kunnen, maare waarom geen bord met een Intel P35 chipset?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.