Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

schokkend scrollen

5 antwoorden
  • Hallo, Ik wist niet zeker of mijn probleem hier gepost mag worden maar ik gok het maar...als het fout is alvast mn excuses. Ik heb al op diverse pc's xp home geinstalleerd maar steeds op 1 bepaalde pc heb ik telkens het zelfde probleem. Namelijk......als men aan het surfen is en scrolt op pagina's dan schokt het beeld en duurt t lang eer je op het gewenste punt van de pagina bent, dat gaat dan met grote schokkende stappen......het lijkt er op als heb je te weinig werkgeheugen maar dat is niet het geval. Ik zoek al maanden naar een oplossing voor dit probleem maar ik heb geen idee waar ik moet zoeken nog. Ik hoop nu dat er hier iemand is die me kan helpen...... groetjes, Herman.
  • Specs? Grafische kaart? Driver?
  • chipset en video drivers installeren
  • [quote:353443c1b8="plextor"]chipset en video drivers installeren[/quote:353443c1b8] Bedankt voor de tip! Het is nu in orde....dom dat ik er zelf niet op kwam. :o Groetjes, HeRiNo.
  • [quote:ada306aa8f="plextor"]chipset en video drivers installeren[/quote:ada306aa8f] Jij ook hartelijk dank voor de tip!! Het is in orde nu..... Groetjes, HeRiNo.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.