Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Opstart en installatie probleem

1 antwoord
  • Vorige week heb ik bij Alternate een nieuwe 750 GB hardeschijf gekocht van het merk Seagate (Sata). Erin gestopt en hij deed het prima tot ik de computer vandaag wilde opstarten, dat deed hij dus niet ik kreeg een menu waarin stond dat er een hardeware of software probleem was. Voorzover ik het wist was er niets veranders sinds de dag ervoor. Nu heb ik nog 1 hardeschijf van 500GB ook van Seagate, op deze hardeschijf staat Windows Vista hij wilde dus niet opstarten terwijl hij het wel gedaan heeft de dag ervoor. Ook heb ik nog 1 Ide hardeschijf van 80 GB hier staat verder niets bijzonders op. Nu dacht ik dat het met de nieuwe hardeschijf te maken had dus die had ik er even uitgehaald, nog steeds kreeg ik het scherm. na lang proberen kreeg ik het opeens voorelkaar om de Windows Vista DVD te laden en hij kwam door het installatie menu heen. Windows deed het opeens weer op de nieuwe schijf van 750 GB. Toen wilde ik de computer opnieuw opstarten en ja hoor weer kwam ik niet verder dan het rare scherm. Ik sit nu in de Windows Vista installatie maar hij zegt nu'' kan geen systeemvolume vinden dat voldoet aan de installatiecriteria. HELP HELP HELP Ik denk dat het probleem in de bios zit maar weet het niet zeker.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.