Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

pc beoordelen

8 antwoorden
  • ik heb mijn wii te koop gezet en iemand zij da hij wil ruilen tegen zijn pc deze: Intel Pentium 4 3.2GHz 2GB geheugen 200GB harde schijf DVD brander DVD Speler Geforce 7600GS videokaart is dit een goeden pc??
  • Prima allround PC-tje, maar geen game-monster dus. Ik schat de waarde mits in goede staat op max. 200 euro.
  • oke [u:fd1be24ba2]slotje!![/u:fd1be24ba2]
  • redelijke pc kan wel wat games aan hoor 8) zelfs spellen als cod4 (maar natuurlijk niet alle settings op high maar ook weer niet alles op low). Waarschijnlijk wel iets duurder dan €200 (ongeveer €400 als je hem nieuw zou kopen, want alles moet ook nog in een kast enzo en de voeding etc.) Ik zou hem ruilen als ik jou was en een pc wilde ipv. een wii. :wink:
  • Redelijke PC maar CoD4 gaat denk ik alleen op lowest settings, ik zou er €220 ongeveer voor vragen
  • Lezen is ook moeilijk he? Het ging erom dat ie zijn wii wilde ruilen voor deze pc en ik weet zeker dat niet alles op low settings hoeft met deze videokaart en processor en geheugen, ik heb zelf 7600gt en dualcore 3.4 ghz en draai cod4 op medium settings en res. van 1024*1028 dus......
  • [quote:f321ffd5bb="godgamin"]Lezen is ook moeilijk he? Het ging erom dat ie zijn wii wilde ruilen voor deze pc en ik weet zeker dat niet alles op low settings hoeft met deze videokaart en processor en geheugen, ik heb zelf 7600gt en dualcore 3.4 ghz en draai cod4 op medium settings en res. van 1024*1028 dus......[/quote:f321ffd5bb] Rustig reageren kan ook, anyways ik had niet goed gelezen en dat lijkt me wel een goeie deal, maar hoeveel extra's zitten er bij jou Wii? hoeveel spellen etc
  • Sorry, maar ik ik vind het altijd een beetje vervelend als mensen niet goed lezen ik bedoelde het eigenlijk niet zo heel fel :roll: en waarschijnlijk is ie al geruild want turrbo heeft geen een reactie er meer tussengezet na ''slotje'' :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.