Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Klopt dit voor mijn moederbord?

4 antwoorden
  • Ik ben voor mijn upgrade uitgekomen op dit moederbord, zoals een aantal van jullie mij al geadviseerd hadden: (niet per definitie bij deze winkel) [url]http://www.informatique.nl/cgi-bin/iqshop.cgi?M=I&A=123095[/url] Nu ben ik geadviseerd dor een collega, (die ook dit bord heeft) dat het ivm met dualchannel en het feit dat er toch altijd maar twee bankjes tegelijk aangesproken kunnen worden, om geheugen te gebruiken van 667 Mhz. Ik wil in totaal 4 Gb hebben, dus dat zouden 2 kits van 2 GB worden. Mijn vraag: klopt dit bovenstaande (van die snelheid bedoel ik), of hebben julklie daar heel andere gedachten over?
  • Ik zou er bij voorkeur 2x2GB in zetten. Lijkt me gewoon niet zo slim alle slots in een keer vol te plakken.
  • [quote:f78fa3e4d3="gerben"]Ik zou er bij voorkeur 2x2GB in zetten. Lijkt me gewoon niet zo slim alle slots in een keer vol te plakken.[/quote:f78fa3e4d3] OK, maar mijn grootste punt is die snelheid die hij adviseerde. Klopt dat verhaal?
  • PC5300/DDR2-667 is de standaard snelheid voor het bord. Wat dat met dual channel of twee bankjes tegelijk te maken heeft, is me overigens een raadsel. Zolang je niet gaat overklokken, is PC5300 voldoende.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.