Vraag & Antwoord

5 antwoorden
  • Hallo, ik wil een nieuw moederbord + processor + geheugen + videokaart kopen.. mijn budget is 140 euro, videokaart komt trouwens later omdat ik daar niet genoeg geld voor heb.. ben namelijk 15 en zit zonder werk, je kent het wel.. maar goed, ik dacht zelf aan een pc om de komende paar jaar een beetje mee te kunne gamen.. ik dacht zelf hier aan: AMD Athlon 64 X2 4600+ 60,00 Euro ASUS M2N-MX SE PLUS,sAM2,PCIe 50,00 euro Corsair 1024MB DDR2 128MX64 20,00 Euro Totaal: 130,00,- Euro heefd iemand nog iets beters?, het liefste gewoon ophalen in utrecht, niet bestellen.. trouwens de rest heb ik allemaal al cd-rom diskette, cardreader ect ect.. GROETJES teddy, voor de gene die binnekort vakantie hebben: FIJNE VAKANTIE!
  • Bij welke site heb je die spullen gezien? Heb je nog enige site's van PC boeren in de buurt van Utrecht? Een AMD oplossing is inderdaad het beste voor jou. Misschien eventueel een Asrock bord met een PCI-e slot EN een AGP slot zodat je die oude X1650Pro kunt hergebruiken. Kun je ook nog fatsoenlijk een spelletje draaien :wink:
  • [quote:dee7a538a0="MirageH1992"]Bij welke site heb je die spullen gezien? Heb je nog enige site's van PC boeren in de buurt van Utrecht? Een AMD oplossing is inderdaad het beste voor jou. Misschien eventueel een Asrock bord met een PCI-e slot EN een AGP slot zodat je die oude X1650Pro kunt hergebruiken. Kun je ook nog fatsoenlijk een spelletje draaien :wink:[/quote:dee7a538a0] Nee, ik stop definitief met AGP, vindt het maar niks.. PCI vindt ik veel beter, maar ik heb die spullen zelf samengesteld bij MyCom, zover ik weet zit er ook nog een Computerland in utrecht.. en die 1 GB geheugen breid ik later uit naar 2/3 gb.. videokaart wordt een ATI Radeon x1650 PRO 512MB maar dit keer een PCI, toch bedankt... Groeten. Teddy
  • Voor je budget is het goed. Misschien kan je voor niet eens een tientje erbij een 4800+ kopen. Processoren kan je er niet bij zetten, dus die moet je wel in 1 keer goed kopen (tenzij je aan het vervangen slaat)
  • Tevens is een X1650Pro ook al verouderd. Op PCI-e EN op AGP zou ik hem niet meer aanschaffen. Bij PCI-e zou ik eerder denken aan een 2600XT of een XFX 8600GT.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.