Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Krakend geluid na plaatsen van 2 extra geheugenstrips

murp
3 antwoorden
  • hé, ik heb nu 2 setjes van 2x1 gig in mijn pc, alleen is nu mijn geluid krakend en ik hoor geen muziek of geluid, alleen hevige gekraak uit mn speakers

    het zijn exact dezelfde geheugenstrip die er eerst in zit.. ik heb er alleen 2 gig er dus bijgekocht
    wat kan het zijn?

    Naam van besturingssysteem Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
    Versie 6.0.6001 Service Pack 1 Build 6001
    Andere beschrijving van besturingssysteem Niet beschikbaar
    Leverancier van besturingssysteem Microsoft Corporation
    Systeemnaam
    Systeemfabrikant System manufacturer
    Systeemmodel P5K
    Systeemtype Op x64-gebaseerde PC
    Processor Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40GHz, 2394 MHz, 2 core('s), 2 logische processor(s)
    BIOS-versie/datum American Megatrends Inc. 0302, 23-4-2007
    SMBIOS-versie 2.4
    Map met Windows C:\Windows
    Systeemmap C:\Windows\system32
    Opstartapparaat \Device\HarddiskVolume1
    Landinstelling Nederland
    HAL (Hardware Abstraction Layer) Versie = "6.0.6001.18000"
    Gebruikersnaam
    Tijdzone West-Europa (zomertijd)
    Geïnstalleerd fysiek geheugen (RAM) 4,00 GB
    Totaal fysiek geheugen 4,00 GB
    Beschikbaar fysiek geheugen 2,56 GB
    Totaal virtueel geheugen 8,17 GB
    Beschikbaar virtueel geheugen 6,49 GB
    Ruimte voor wisselbestand 4,29 GB
    Wisselbestand C:\pagefile.sys

    wat ik allemaal gedaan heb:

    gekeken in apparaatbeheer, geen problemen gevonden

    de 2 "oude"reepjes er uit gehaald en de 2 "nieuwe" reepjes er in gedaan
    -alles goed-

    daarna in de linker nog een extra reepje geplaatst
    -alles goed-

    verder heb ik dan het andere reepje ook maar geplaatst
    -dat deed het niet-

    het reepje waar hij het niet deed heb ik erin gelaten en juist die ander eruit gehaald..
    -toen deed ie het ook-

    i38.tinypic.com/qpf51y.jpg

    hij loopt nu dus met 3GB geheugen, als ik willekeurig een 4e reepje in een willekeurige slot doe dan geeft ie een rare brom.. vage toon…

    geen errors gevonden mer memtest:
    i34.tinypic.com/25guge1.jpg
    kan iemand mij hiermee helpen? please?
  • kan dicht, opgelost :s)
  • Hoe heb je het dan opgelost?

    Wellicht handig voor een toekomstige gebruiker ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.