Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Vraag: laptop of desktop, xp of vista

4 antwoorden
  • Ik wil een nieuwe computer aanschaffen en zit met twee vragen waar ik verschillende antwoorden op hoor :o . Ik zoek eigenlijk naar een middeldure laptop 800-900 euro die ook games redelijk kan draaien (voor mijn zoon). In sommige artikelen zie ik ook machines die gelijk zijn aandesktops (vaak iets duurder). De ene winkel adviseert dit wel te doen, de andere niet. Graag jullie mening. Ik zag bij Paradigt een Acer met een 9600 GT kaart voor 899,-. De tweede vraag is of voor wat office werk, internet en games XP niet beter werkt. De andere PC's in huis zijn ook laptops op XP.
  • Met dat budget zou ik voor een desktop gaan. Je kunt daar een stevige gamebak voor bouwen. Goede game laptops daarentegen, zijn toch behoorlijk duurder.
  • voor dat geld heb je geen laptop die goed kan gamen probeer zelf eens een pc samen te stellen post het en dan krijg je onze commentaar met 900 euro heb je wel al een goed pcke in handen
  • Office en internet en games kunnen net zo makelijk op Vista en Xp gedaan worden. Al schijnt XP sneller te zijn in Office dan Vista. Maar ik zie het verchil niet. Met games zal je misschien wat merken dat ze in XP beter lopen. Maar ook niet altijd. Dat is gewoon een keus wat jezelf moet maken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.