Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

installeren xp steeds opnieuw opstart

3 antwoorden
  • Een wat ouder model computer met onbekend moederbord wil ik installeren met xp.tijdens het installeren stopt de computer op willekeurige punten van het installeren (ik hoor een klikje van een relais?? en dan begint de zaak weer opnieuw enz ..processor pIII 800mhz en 3 bankjes 64mb geheugen ide 1 geprobeerd (master=HD/slave=CDrom) idem ide 2 geprobeerd geheugen getest en verwisseld met ander stripjes de fout blijft. Ik begin te geloven dat het moederbord een fout heeft, maar welke dat is is dat zou ik graag weten. Het spul is bedoeld om in ons (niet zo rijke) dorpshuis te gebruiken om les te geven.(zolang ik het "ding"niet geinstalleerd krijg weet ik ook niet wat er allemaal in zit)
  • Harde schijf al getest? Even op de sticker van de schijf kijken en [url=http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287]hier[/url] het diagnoseprogramma van betreffende fabrikant ophalen. Op flop/CD zetten en het systeem hiermee opstarten.
  • Sorry, vergeten te vermelden, maar ook die is al verwisseld. vandaar dat ik niet meer verder kom. Ook heb ik nauwkeurig gekeken naar de koperbanen op het moederbord, lijkt ook in orde. Het enige wat me op het moederbord opviel is dat alle condensatoren een enigzinds bol kopje hebben in plaats van vlak.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.