Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Geheugen problemen

4 antwoorden
  • hey allen, Ik heb sinds kort een pc die in normale staat niet meer wilt opstarten. Na wat gekloot bleek het de geheugenbankjes of modules te zijn. ik had verschillende combinaties geprobeerd. Er blijken maar 2 mogelijke combinaties te zijn waardoor me pc wel opstart. module 1 : 256 MB module 2 : 512 MB allebei DDR. combinaties die nog wel mogelijk zijn: 2-0-0 en 0-0-1 elke andere is niet mogelijk(Geeft geen beeld en beeps bij het opstarten). Wat is hier nou de boosdoener? naar mijn idee zijn de reepjes verder goed. Khoop dat ik het duidelijk heb uitgelegd.. Voorheen heeft hij minstens 2 jaar zonder problemen gedraaid. TIA Kees
  • Voorheen heeft hij minstens 2 jaar zonder problemen gedraaid ook geheugen kan stuk gaan
  • ja das dan ook wel weer waar. Keb alleen verder getest, mijn titel klopt dus ook niet meer... Nu als ik eerdere testjes herhaal, krijg ik een ander resultaat. ene x start hij wel op(krijg ik beeld), en de andere x niet. Ook al een paar x geprobeerd met me master HD erop aangesloten. Ene x doet hij het wel en andere x niet. Wanneer hij het wel doet, en ik de reset knop indruk, doet hij het weer niet. Naar mijn idee allemaal vage situaties. Omdat ik dacht dat het aan de voeding zal liggen heb ik eens getest met 2 voedingen. 1tje zorgde voor de moederbord. en andere voor de schijf. Dit gaf ook geen resultaat. Zijn er nog andere dingen die ik kan uitsluiten? in ieder geval bedankt voor een reactie. Kees
  • [quote:f4633dfafe="...NoiK"]ja das dan ook wel weer waar. Keb alleen verder getest, mijn titel klopt dus ook niet meer... Nu als ik eerdere testjes herhaal, krijg ik een ander resultaat. ene x start hij wel op(krijg ik beeld), en de andere x niet. Ook al een paar x geprobeerd met me master HD erop aangesloten. Ene x doet hij het wel en andere x niet. Wanneer hij het wel doet, en ik de reset knop indruk, doet hij het weer niet. Naar mijn idee allemaal vage situaties. Omdat ik dacht dat het aan de voeding zal liggen heb ik eens getest met 2 voedingen. 1tje zorgde voor de moederbord. en andere voor de schijf. Dit gaf ook geen resultaat. Zijn er nog andere dingen die ik kan uitsluiten? in ieder geval bedankt voor een reactie. Kees[/quote:f4633dfafe]schrijf eens normaal nederland . je zit niet met je telefoon te sms en

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.