Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Macbook of Windows notebook?

5 antwoorden
  • Hallo, ik ben van plan een laptopje aan te schaffen voor school. Maar ik twijfel tussen een Macbook en een gewone Windows laptop. Aangezien ik kei hard heb gewerkt voor mijn centen, vind ik het zonde om een dure macbook aan te schaffen, de vraag luid dan ook, heb ik het nodig (een macbook)? Misschien zijn hier mensen die mij kunnen overtuigen? Wat zijn jullie advies/ervaringen? Alvast bedankt , :wink: PS. Ik moet er wel fatsoenlijk VMware machines op kunnen draaien, minimaal 2/3 tegelijk..
  • Tja... het ligt er ook een beetje aan of je het fijn vind om met mac osx te werken. Het is wel zo dat de macbooks erg duur zijn voor wat je krijgt hoewel ik ze wel de allermooiste laptops vind. Als je meer gaat voor een snelle laptop kun je denk ik beter een gewone 'windows' laptop nemen omdat je dan gwn een snellere hebt. Je zal even moeten kijken of je liever een mooie laptop wilt (met een andere OS) of een prestatie laptop (niet dat alle andere laptops lelijk zijn :P maar je begrijpt wel wat ik bedoel hoop ik)
  • Mijn stelling is simpel: als je zelf geen overtuigende redenen hebt voor het MacBook te gaan heb je ook geen redenen dat extra geld uit te geven.
  • KeesA heeft volkomen gelijk. De enigste goede reden waarom je extra geld uit zou geven voor een macbook is omdat je vooral fotobewerking etc wil gaan doen. Zelfs dan is het nog de vraag of het het geld waard is.
  • Het is ook net wat je gewend bent. Als je je hele leven al met windows gewerkt hebt, wordt het toch wel een flinke omschakeling. En andersom idem dito. Maar ook ik vind de prijzen van apple vaak ronduit belachelijk. Zoals die macbook air voor 1700 euro, waar je dan vervolgens eigenlijk ook nog weinig mee kunt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.