Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Moederbord defect?

Anoniem
None
6 antwoorden
  • Ik heb pas een Asus p5gc-mx/1333 socket 775 met intel duo 2,0Ghz gekocht.nu heb ik alles gemonteerd maar waneer ik de computer wil aan zetten gaat ie gelijk uit,de processor fan en de voeding fan draait 1seconden en stopt gelijk.nu heb ik even in het handleiding gekeken en ik zag dat je nooit een kabel met het cod nummer 1394 in mijn moederbord moet zetten in de usb pin module ik heb de kabel er toch in gezet,is mijn moederbord nu defect????
  • [quote:52006c24fa="Mhrteam"]Ik heb pas een Asus p5gc-mx/1333 socket 775 met intel duo 2,0Ghz gekocht.nu heb ik alles gemonteerd maar waneer ik de computer wil aan zetten gaat ie gelijk uit,de processor fan en de voeding fan draait 1seconden en stopt gelijk.nu heb ik even in het handleiding gekeken en ik zag dat je nooit een kabel met het cod nummer 1394 in mijn moederbord moet zetten in de usb pin module ik heb de kabel er toch in gezet,is mijn moederbord nu defect????
  • Heeft deze effect gevolgen op mijn proccesor???
  • [quote:86670ce33b="Mhrteam"]Heeft deze effect gevolgen op mijn proccesor???[/quote:86670ce33b]

    je kan ook even kijken of de atx stekker wel op het bord geprikt is .
    en reset het bios eens .
  • Ik heb alles aangesloten ook de atx stekker

    [quote:fad3840503="plextor"][quote:fad3840503="Mhrteam"]Heeft deze effect gevolgen op mijn proccesor???[/quote:fad3840503]

    je kan ook even kijken of de atx stekker wel op het bord geprikt is .
    en reset het bios eens .[/quote:fad3840503]
  • Ik heb het probleem al opgelost die schroeven van de moederbord zaten ongelijk aangedraait waardoor het booten van het systeem niet werkte

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.