Vraag & Antwoord

5 antwoorden
  • Hallo alle forumgebruikers, Een collega van mij wil graag een pentium 3 aanschaffen, voor gezinsgebruik. Ik wil graag weten wat zo'n systeempje mag kosten. Graag wil ik er ook een schermpje bij. Ik heb niet echt een vast bedrag maar minder is altijd beter in dit geval. Graag zou ik jullie hulp hiervoor willen vragen. M.v.g. Justin Kuiper
  • Pentium 3?? is hij soms een verzamelaar van antiek? :lol: Een budget is wel wenselijk, want in feite is alles mogelijk tussen de 300 en 1600 euro. Maar als er echt een pentium 3 nodig is? Dan is marktplaats wellicht een uitkomst. maar zelfs daar verwacht ik niet veel pentium 3's.
  • op marktplaats staan pc,s P4 voor €50 compleet met scherm en t bord
  • Inderdaad, lichter dan een P4 zou ik ook niet gaan. Die krijg je soms zelfs al wel gratis aangeboden. Heel weinig interesse voor. Als ie 300 euro te besteden heeft, kan ie ook een nieuwe aanschaffen.
  • Voor 250 euro kun je een eee box [url=http://www.mycom.nl/Products/View/ASUS%20EEE%20BOX%20PC%20Black%201.6GHz/197157.aspx]kopen[/url]. Niet bedoelt voor zaken zoals gamen maar voor wat internetten en emailen prima geschikt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.